Кајак: Зимске припреме репрезентације Србије у кајаку и кануу

Сениорска и jуниорска репрезентациjа Србиjе у каjаку и кануу после паузе за новогодишње и божићне празнике наставиле су зимске припреме.

Наш сениорски тим други део зимских припрема одрађуjе у словеначком скиjашком центру Рогла.

 

Screen Shot 2019-01-11 at 4.05.15 PM.png

Имамо одличне услове за добар рад на аеробиjи кроз нордиjско скиjање, на висини око 1600м. Стазе су врхунске, опрема такође тако да смо веома задовољни условима за тренинг. Осим свакодневних тренинга на отвореном, тренинзи такође подразумеваjу и рад на ергометру и, наравно, у теретани. Оно што нам олакшава зимски тренинг jесте и што су сви садрзаjи спортског центра “Рогла” одлични и у потпуности задовољаваjу наше потребе. Снега од данас има довољно, тако да сматрам да ће наредне две ипо недеље овде бити веома добре за тренинг наших репрезентативаца„, рапортира са Рогле тренер репрезенациjе, Урош Павловић.

 

До 28. jануара на Рогли ће боравити: Марко Томићевић, Миленко Зорић, Марко Драгосавлјевић, Стефан Векић, Владимир Торубаров, Симо Болтић, Страхиња Стефановић, Небоjша Груjић, Анђело Џомбета, Никола Расулић, Ервин Холперт, Деjан Паjић, Мариjа Достанић, Милица Старовић и Николина Молдован.

Са сениорима на припремама у Словениjи рад надгледаjу тренери Урош Павловић, Милан Ђенадић и Мирослав Родић.

 

Screen Shot 2019-01-11 at 4.05.47 PM.png

 

JУНИОРИ

Jуниорска репрезентациjа Србиjе, истовремено зимске припреме одрађуjе у Требињу.

 

На припремама у граду на реци Требишњици бораве: Вук Милетић, Бранко Лагунџић, Анастасjа Баjук, Оливера Михаjловић, Милош Стоjков, Желјана Петровић, Димитриjе Новаковић, Воjин Рудовић, Никола Перак, Никола Ковачевић, Никола Карановић, Михаjло Ристић, Jована Радовановић, Андреj Нинковић и Жарко Jаковлјевић, Ева Барта, Врдолјак Стефан и Александар Перовић.

 

О припремама наших наjмлађих репрезентативаца до 20. jануара у Требињу ће бринути тренери Ненад Косиjер, Димитриjе Кочинац и Чаба Фехер

 

Tagovi

Komentari (0)