Кадеткиње у завршноj фази припрема за првенство Европе у Софиjи

КАДЕТКИЊЕ – XIII ЕП 2018.

 

 aSrbija_odbojkasice_kadetkinje.jpg

 

Женска кадетска репрезентациjе Србиjе већ 10 дана тренира у изванредним условима Спортског центра ФСС у Староj Пазови и припрема се за XIII ЕП 2018, коjе ће се одиграти 13 – 21. априла у Софиjи, у Бугарскоj.

Jово Цаковић, први тренер кадеткиња Србиjе, на располагању има 16 играчица.

Кадеткиње Србиjе ће у Староj Пазови тренирати до среде, 11. априла, када jе предвиђен полазак за Софиjу.

Стручном штабу кадеткиња Србиjе у раду помажу Михаjло Пецикоза из Вршца и Драган Милошевић из Пирота, тренери волонтери, а о координациjи рада брине Биљана Михаиловић, спортски директор ОСС са посебним задужењима за женску пионирску, кадетску и jуниорску репрезентациjу.

Женска кадетска репрезентациjа Србиjе одиграће први меч у А групи XIII ЕП 2018, у дворани „Христо Ботев“ у Софиjи, против Белорусиjе, у петак, 13. априла од 14.00 часова по нашем времену.

У 2. колу А групе, Србиjа ће, у суботу, 14. априла, играти против Словениjе од 16.30 часова по нашем времену, а у 3. колу, у недељу, 15. априла, против Русиjе од 14.00 часова по нашем времену.

После слободног дана, Србиjа ће у 4. колу, у уторак, 17. априла, играти против Мађарске од 19.00 часова по нашем времену, а у последњем, 5. колу, у среду, 18. априла од 19.00 часова по нашем времену, против Бугарске.

У Б групи, у малоj сали “Арене Армеjец“, играће Турска, Румуниjа, Украjина, Италиjа, Холандиjа и Немачка.

Пласман у полуфинале избориће две првопласиране селекциjе из обе групе.

XIII ЕП 2018. ће се одиграти 13 – 21. априла у Софиjи.

 

На првенству ће играти играчице рођене 2002. и млађе.

 

 

  Новица Сарић портпарол

Tagovi

Komentari (0)

Повезане вести