КУГЛАЊЕ: У Врбасу камп МОС Србије и Куглашког савеза Србије

Аутор текста: Бранимир Васић

b vasic.jpg

 

ВРБАС, 13. ЈУЛ (Инфо центар).- Камп талената Министарства омладине и спорта Србије и Куглашког савеза Србије у току  је у Врбасу. Због попуњених хотелских капацитета, ове године  вредни куглашки радници  нису могли да окупе полазнике у једној смени, већ су рад поделили у две групе.

 kamp 18 svi zajedno prva smena.jpg

У првој смени, која ће трајати цо 15. јула у кампу су и гости из Куглашког савеза Републике Српске, кадети Чедо Пејић (Борац, Бања Лука) и Стефан Вујасиновић (Ревита).

Из Србије у кампу је у првој смени 12 полазника – кадети и кадекиње: Аленка Марко и Иванка Марко (обе Славиа Ковачица), Јелена Бараћ (Апатин), Аврам Јевремовић (Словен, Рума), Адам Лак (Слобода, Стара Моравица), Матеја Шакић и Игор Штиковац (обојица Београд), пионири и пионирке: Ивана Павков (Бачка, Нови Сад), Тамара Бараћ и Ноеми Неђбели (обе Апатин), Тадија Цвијановић (Колубара, Лазаревац) и Јован Ракановић (Бачка, Нови сад).

У другој смени од 15. до 21. јула биће такође 12 полазника - кадети и кадеткиње: Николина Ракановић (Бачка, Нови Сад), Кристина Трошић (ЕДБ), Рената Бодо (Кристал, Зрењанин), Тања Петровић (ППТ Трстеник), Ена Грубор (Сингидунум, Београд), Наташа Марковић (Војводина, Бачко Градиште), Илија Јевремовић (Цар Лазар, Крушевац), Дејан Радоњић (Кристал, Зрењанин), Марко Ердељан, Габор Курцинак и Томислав Марковић (сви Војводина, Бачко Градиште), пионир: Милош Рајић (Кристал, Зрењанин).

kamp 18 svi zajedno 2.jpg

 

Са полазницима кампа раде тренери Мирко Чуквас и Љубомир Штетин. Тренира се  на куглани, као и на атлетској стази и у дворани у одличним условима ЦФК „Драго Јововић“ у Врбасу. У кампу су полазници кадетског и пионирског узраста  од којих ће се  селектирати рапрезентације  за појединачни пионирски Светски куп и екипни и појединачни кадетски Шампионат света идуће године у мају у Рокицанима у Чешкој.

Камп финансира Министарство омладине и спорта Србије у оквиру програма  школовања и усавршавања  талентованих спортиста.

Фото галерија

kamp 18 decaci.jpg
kamp 18 devojcice prva smena.jpg
kamp 18 druga grupa sa trenrom ccukvasom desno.jpg
kamp 18 devojcice sa trenerima prva smena.jpg
kamp 18 gosti iz republike srpske.jpg
kamp 18 decaci prva smena sa trenerima.jpg
kamp 18 na kuglani.jpg
kamp 18 prva grupa sa trenreom stetinom.jpg

Tagovi

Komentari (0)