Куглање: Спенс - Кљајићево

 kljajicevo.jpg

 

У 9. колу Прве воjвођанске лиге у Новом Саду,на Спенсу, састали су се домаћин "Спенс" и гости из Кљаjићева. Утакмица jе завршена резултатом 3:5 и 24 чуња разлике у корист гостиjу.
У не баш резултатски сjаjном мечу екипа "Кљаjићева" била jе концентрисаниjа у одлучуjућим моментима и савладала екипу из Новог Сада.
Како се испоставило на краjу, кључну предност гости су стекли у првом пару наjвише захваљуjући одличном Свети Карталиjи коjи jе са оборених 568 чуњева уjедно и играч меча.Не треба занемарити ни правовремену одлуку стручног штаба Кљаjићева да уместо Марко Басара уведе Стеву Стрику коjи jе освоjивши бод,заjедно са Карталиjом довео Кљаjићево у предност од 2:0 и 58 чуњева разлике после првог блока.
У другом блоку за Кљаjићево бод узима Страхиња Жижа и у комбинациjи са Никола Сузић доносе Кљаjићеву,на краjу се испоставило,недостижну предност од 3:1 и 57 чуњева разлике.
У трећем блоку за Кљаjићево наступаjу повратник на стазе после паузе Жељко Сузић (коме треба одати признање jер jе храбро издржао физичке напоре коjе доноси 120 хитаца) и Цимеша Зоран коjи су рутински привели меч краjу,сачували предност стечену у прва два блока и са остатком екипе понели освоjена два бода кући.
Екипа КК "Кљаjићева" захваљуjе се домаћину на фер и коректноj борби као и на начину на коjи jе дочекала и угостила екипу из Кљаjићева са жељом да остваре што боље резултате у наставку сезоне.
Овом победом популарни "Биjели" попели су се у горњи део табеле и мирно чекаjу следећи меч са екипом "Падине" на домаћем терену.

 

Tagovi

Komentari (0)