Крагујевац има новог шампиона – друга круна за Уб!

Јубиларно десето издање турнира у Крагујевцу, у оквиру Рода првенства Србије, протекло је онако како је и очекивано – направљен је прави спектакл, уживали смо у мајсторијама неких од најбољих српских баскеташа, а титулу су понели баскеташи Уба.

 IMG-b01fee297767791f604eeb81aa716cb3-V-min.jpg

Уб је у великом финалу победио тим Чарапани са убедљивих 21:12. Осим титуле, за баскеташе Уба резервисан је и чек на 100.000 динара, док су Чарапани награђени са 20.000.

Уб је од старта утакмице контролисао игру и заслужено победио. Након тријумфа у Сремској Митровици, Уб је показао доминацију и у Крагујевцу, те потврдио да ове сезоне има врло озбиљне амбиције, иако је играо у нешто измењеном саставу.

Када је реч о јуниорској конкуренцији, титулу шампиона понели су баскеташи Радничког, који су у финалу победили тим Палкис са 20:14.

Крагујевчани су се још једном показали као сјајни домаћини и потврдили епитет једног од најјачих турнира у првенству Србије. Иако је дуга пауза услед пандемије Корона вируса пореметила распоред турнира, судећи према прва два – чека нас једно од најјачих шампионата до сада.

Tagovi

Komentari (0)