Кошарка: Ребић и Јарамаз - Енергија из Финске је модел који желимо да следимо

Након тријумфа у Финској, сениорска репрезентација Србије се вратила у Београд, где се припрема за недељни меч против Грузије у склопу квалификација за Европско првенство 2021. Утакмица у хали „Александар Николић“ почиње у 17 часова, уз популарне цене улазница које се крећу од 200 динара за трибине. Сутрашњи ривал Србије је такмичење почео победом против Швајцарске на свом терену, након продужетка, док је наш тим био убедљив против Финске.

 Rebi-min.jpg

Пред меч другог кола квалификација, плејмејкер Никола Ребић поручује:

„Против Финске смо били на добром енергетском нивоу и мислим да је то модел који треба да пренесемо на паркет хале ’Алекдандар Николић’. За ово кратко време колико смо заједно, успели смо да колико-толико прихватимо неке основне принципе игре и да их прикажемо на терену. Грузија, са пар искусних играча може да буде незгодан рвиал и само уз велику енергију можемо да дођемо у позицију да направимо добар резултат“, истакао је Ребић.

Jaramaz-1-min.jpg

Огњен Јарамаз је о сутрашњем дуелу рекао:
„Грузија у свом тиму има неколико искусних играча, попут Мекфадена и Шермадинија, који су у стању да направе проблем свакоме, уколико уђу у свој ритам. Наша жеља је да им то онемогућимо и да пред нашим навијачима у Београду прикажемо што бољу игру како би на најбољи могући начин завршили овај мини-циклус од две квалификационе утакмице“, поручио је Јарамаз.

Tagovi

Komentari (0)