Кошарка: Дочек за нашу репрезентацију у Шенјангу

Кошаркашка репрезентација Србије стигла је јутрос око 4.00 сата по нашем времену у Шенјанг, летом преко Франкфурта. Дочекало их је лепо време и температура око 26 степени Целзијуса, али то није све…

 Screen Shot 2019-08-21 at 5.55.51 PM.png

Наиме, одмах по слетању и завршетку пасошке контроле, наше кошаркашке дочекали су навијачи из Шенјанга са транспарентима и сликама играча, очигледно велики љубитељи НБА лиге и наших центара Бобана Марјановића и Николе Јокића. Љубазни Кинези су стрпљиво чекали да се фотографишу и да им се наши асови потпишу на дрес илл мајицу, а иста ствар се поновила и по доласку у хотел „Ванда виста“, где је смештен наш национални тим.

После одмора по доласку у хотел, селектор Александар Ђорђевић је одржао и први тренинг у Шенјангу, и то у дворани Лиоанинг Гимназијум, где ће играти две од три утакмице турнира.

Наш тим први меч на турниру у Шенјангу игра у петак 23. августа од 13.30 по средњеевропском времену са репрезентацијом Италије, два дана касније у истом термину заказан је окршај са Новим Зеландом, а у уторак 27. августа такође од 13.30 утакмица против Француза.

Прву утакмицу на Светском првенству Србија игра 31. августа од 9.30 у Фошану, против репрезентације Анголе.

Tagovi

Komentari (0)