Kонцерт филхармоније младих „Борислав Пашћан“ на Коларцу

Screen Shot 2019-02-18 at 3.30.23 PM.png

Филхармонијa младих „Борислав Пашћан“ oдржаће концерт на Коларцу, у великој сали Задужбине, 24.02.2019. у 20 часова, којим ће обележити 40 година континуираног постојања и рада. На програму је Четврта симфонија Петра И. Чајковског и Други клавирски концерт Сергеја Рахмањинова са солистом Александром Синчуком, Русија .

Филхармонија младих „Борислав Пашћан“ је први омладински симфонијски оркестар основан у Србији 1978. године.
Основни задатак овакве институције је да омогући ученицима средњих музичких школа и студентима музичких академија, рад у омладинском симфонијском оркестру, да стасавају и развијају се као уметници.

С поносом можемо истаћи да резултат нашег рада чини преко 600 музичара који су ангажовани у професионалним оркестрима Београда, Србије и широм света. Више о нашем ансамблу можете наћи на https://pascanfilharmonija.rs/

Карте се могу купити на благајни Коларца. Такође, карте можете наручити и преко Маркетинг тима Филхармоније на адресе filhmladpascan@gmail.com и fmbp.beograd@gmail.com.

Фихармонија младих “Борислав Пашћан” опстаје захваљујући огромном ентуијазму младих уметника и диригента Ђорђа Павловића и ретким и оскудним донацијама.
Сигурни смо да ћете учинити све да помогнете младим уметницима Србије, а они ће Вам се одужити на начин како то они најбоље умеју, својим наступима за све оне који у Србији виде културну средину, стварајући образовану и културну публику, а чије ће се духовне вредности показати кроз њихово деловање у времену које тек долази.

У нади да ћемо у Вама пронаћи подршку, срдачно Вас поздрављамо.

За Филхармонију младих «БОРИСЛАВ ПАШЋАН» Маркетинг тим

Tagovi

Komentari (0)