Колапс светског поретка

Колапс глобалног поретка и масовна хапшења се настављаjу; ресет неизбежан

 

 

06.04.2020.

Бенџамин Фулфорд

Кориштење пандемиjе или „инфодемиjе“ за рушење садашњег светског поретка власти тече глатко, слажу се многи извори. Има све више информација о масовним хапшењима елите. Нека од њих се могу потврдити новинским вестима о лидерима попут немачке канцеларке Ангеле Меркел и британског премиjера Бориса Џонсона да су изоловани „због заражености коронавирусом“.

https://news.yahoo.com/merkel-isolating-pressure-mounts-her-040052387.html

 

https://news.sky.com/story/coronavirus-prime-minister-admitted-to-hospital-for-coronavirus-tests-11969053

Свет ће такође сазнати да jе Ангела Меркел ћерка Адолфа Хитлера. Италиjани, коjи су се управо ослободили немачке (ЕУ) контроле, послали су нам копиjу jедине познате Хитлерове слике с његовом ћерком Ангелом. Порука гласи: "а кад одрастеш, Ангела, уништи целу Европу."

 

 merkel-and-hitler-min.jpg

Такође, Друштво Белог Змаjа контактирало jе америчку морнаричку базу у Yokosuki у Jапану да поднесу оптужбе за ратне злочине против премиjера-марионете Шинзо Абеа због његове улоге у масовном убиству у Фукушими и другим злочинима. Вишеструки, аутентични сведоци - укључуjући два бивша премиjера - осигураће окривљуjућу пресуду. То jе омогућено уклањањем (најзад) високих кабалиних агената у Jапану попут Ричарда Армитагеа и Michaela Greenberga, кажу извори Пентагона и ЦИА-е. Абе, за разлику од свог деде ратног злочинца Кишиjа Нобосукеа, неће побећи од правде. Како Jапанци кажу: "Зама Миро."

Извори ЦИА-е у Азиjи потврдили су ово напомињући:

"Човек на власти у Jапану налази се на попису оних коjи ће бити покупљени током овог круга. Службена прича биће да jе позитиван на тесту на корона вирус и да се налази у самоизолациjи. Ово jе кодна реч коjа се користи када су ови припадници сaтaнистичког култа ухапшени."

У међувремену, у САД-у "готово jе сигурно да ће доћи до грађанског рата и да ће многи умрети", предвиђаjу извори ЦИА-е.

Ево шта су извори Пентагона рекли о текућоj воjноj кампањи против сатанистичке хазарске мафиjе у САД-у:

"Како су уништене кабалине подземне базе у Utahu, New Yorku, Idahu, Калифорниjи и другде ... спашена деца се доводе на болничке бродове Comfort и Mercy, заштићене маринцима."

Погледаjте оваj 29-минутни видео запис.

 https://www.youtube.com/watch?v=l5cUsNTr4Yw&feature=youtu.be

Закон здравственог ванредног стања поприма облик. Амерички председник Доналд Трамп jе позвао милион резервиста и одскора воjних пензионера у активну дужност. Мексичким нарко картелима наjављен jе рат, искључене су 5Г мреже, ФЕМА jе под воjном контролом, а генерални инспектор Пентагона надгледа помоћ од 2 трилиона долара за коронавирус.

Такође, отпечаћено је 170.000 оптужница.  Масовна хапшења, воде ка сукобима, а биће и „самоубистава“ у воjним операциjама... 

Они чији је мозак још увек испран и коjи су успаване овце, биће шокирани кад сазнаjу да jе преко 40.000 деце коjа сваке године нестане у Сjедињеним Државама (статистика ФБИ-а), елита мучила до смрти.

 https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome 

Хазарска мафиjа не одустаjе без борбе. WDS (Друштво Белог Змаjа) jе прошле недеље од њих примило следећу поруку:

"Ми овом планетом владамо већ хиљадама година и уништићемо је, а не одустати од ње."

Међутим, будите сигурни да WDS зауставља и наставиће да зауставља њихове покушаjе уништавања планете.

Наjновиjи потез коjи користе jе да покушаваjу да изазову рат између САД-а и Кине, говорећи Американцима да су Кинези покренули "пандемиjу", а Кинезима су рекли да су то учинили Американци.

Концепт коjи форсираjу на западу jе "Све стазе воде натраг у биолошку лабораториjу Wuhan."

https://www.zerohedge.com/geopolitical/all-trails-lead-back-wuhan-bio-lab

Заправо, траг епидемије  у Кини може се пратити до корпорациjе Wuxi Pharmaceutical у Вухану у Кини. Ево занимљивог дела, погодите ко jе власник Wuxija? То jе конгломерат Сорош. На попису фирми чији су они власници у СЕЦ бази података на доњем линку, наћи ћете га као Wuxi Pharmatech Cayman Inc.

 

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1029160/000101143811000207/form_13f-soros.txt

"Можда би неко требао упоредити инфекциjу у Америци коjа се шири с његовим Wuxi америчким лабораториjама на локациjама у Texasu, Marylandu, New Jerseyju, Kaliforniji, Minnesoti итд." као што сугерише опрезни читалац коjи нам jе послао те податке.

Наравно, конгломерат Сорош представља фронт фамилије Rothschild и других хазарских honchosa, од коjих се многи криjу у Швајцарскоj, Новом Зеланду и Британским Девичанским острвима...

Погледаjмо сада што главни кабалист и Rockefellerov трговачки путник Henry Kissinger каже о ситуациjи:

"Уочиће се да институциjе многих земаља пропадаjу ... Реалност jе да свет неће бити исти после корона вируса ... Шири се експоненциjално: случаjеви заразе у Америци удвостручуjу се сваког петог дана. Док ово пишем за то нема лека. Медицинска средства нису довољна да се носе с растућим таласима случаjева. Jединице интензивне неге на ивици су издржљивости, а поред тога су претрпане. Кризни напори, колико год обимни и неопходни, не могу изоставити хитан задатак покретања паралелног подузећа за прелаз на посткоронавирусни поредак како би се створила глобална колаборативна визиjа и програм ... Marshall-ов план и проjект Manhattan... Стезање коjе jе отпочео корона вирус jе, по своjоj брзини и глобалноj размjери, незабележен у историји. Неуспех би могао запалити свет." 

https://www.wsj.com/articles/the-coronavirus-pandemic-will-forever-alter-the-world-order-11585953005

Ево како jе MI6 анализирао Киссингерове широко описане коментаре:

„Бирамо теме као што су ватра, инициjациjа дивљаштва, итд., све врло брутални облици превођења у потчињеност путем врло трауматичне принуде. Баш као МК ултра-ЦИА методе." 

Затим имамо америчког хирурга др. Jerome-a Adams-а коjи каже да jе „наш Pearl Harbor тренутак“, додаjући: „То ће бити наш 9/11 тренутак“.

https://www.zerohedge.com/political/surgeon-general-next-week-will-be-our-pearl-harbor-and-911-moments

Извор из виших редова ЦИА-е каже: 

"Доћи ће до потпуног глобалног колапса у року од месец дана. А затим поновно покретање целог поретка ... Трамп ће пристати да убаци 5 трилиона долара свежег новца у економиjу, али то неће помоћи. Испустиће енергиjу нулте тачке Николе Тесле америчкоj индустриjи, коjа ће се користити за поновно покретање Америке, после хапшења окултних чланова сатаниста”. 

Други извор предвиђа: 

„Човечанство ће се дићи против корупциjе у свету и СВЕ владе ће бити срушене. Ради се о месецима, не годинама. Веруjем да ће наjгоре проћи до маја 2020."

МИ6 са своjе стране каже:

"Пандемиjу доживљавамо као покушаj убрзавања тотално кохезивне високо технолошке светске власти, краjњег фашизма, особља националсоциjалистичког типа.

Особа коjа jе дизаjнирала квантни финансиjски систем каже да ће финансиjска транзициjа бити: „Сеоба из стохастичке равнотеже у рекурзивну комплексност темељену на централном банкарству. 

То су два диjаметрално супротна приступа, потоњи jе развоj економиjе у ратним временима. Темељна промена jе када су у то уграђени делови ванкњижне имовине итд. Прелаз jе врло сличан трансфузиjи крви. Тако се крв прљавог новца (ФИАТ валута) замењуjе чистом крви итд."

Суштински, он каже да се елита Белих шешира сложила да примени систем врло сличан изузетно успешном систему агенциjе за економско планирање коjу jе Jапан покренуо после Другог светског рата. То значи залагање се за експоненциjални раст уместо стабилног.

Британци такође кажу да jе англосаксонски савез 5-Ayes (5-очиjу) усред "стратешке вишедимензионалне контраофензиве с тактичким противотровима и исходима трибунала за ратне злочине. Рекао бих да друга страна боље трчи."

Чини се да jе белоруски председник Александар Лукашенко много свесниjи од већине актуелних светских лидера о томе шта се заправо догађа: 

"Зар немате утисак да би силе <…> желеле преобликовати свет без рата кроз такозвану коронавирусну психозу, инфодемиjу?"

Такође jе напоменуо да УН користи ту „инфодемиjу“ као изговор да штампа 10% укупног светског БДП-а у „борби против економских последица корона вируса“.

 

https://tass.com/world/1139259

Успут, они од вас коjи и даље сматрате да инфодемиjа ниjе стварна, поближе погледаjте слике са ТВ како обjављуjу да би обjаснили зашто гувернер Куомо треба више респиратора за лутке попут ове.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KFo5JPIeZ6c&feature=youtu.be

Друге потресне вести коjе су у сенци "инфодемиjе" – у току су огромна су померања војске. Суштински, америчка воjска почела jе повлачење из Авганистана и великих делова Блиског Истока. Да цитирам израелски Мосад повезан са Дебком: 

"САД jе напустио другу базу у Ираку у суботу, 4. априла, предаjући ирачкоj воjсци велику ваздушну базу Habbaniya Al-Taqaddum, 74 km западно од Багдада. Сада више нема америчких трупа у Багдадскоj региjи.“

https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east/

Уместо тога, чини се да ће се САД домоћи наjвећих светских залиха нафте коjе се налазе ближе кући у Венецуели. 

Прича с насловне стране за ово jе: 

"Данас Сjедињене Државе покрећу поjачане операциjе сузбиjања наркотика на западноj хемисфери како би заштитиле амерички народ од смртоносне пошасти илегалних наркотика", рекао jе Трамп. "Употребљавамо додатне разараче морнарице, борбене бродове, авионе и хеликоптере, разараче обалске страже и авиона за надзор ваздушних снага, удвостручуjући присуство у региjи."

https://www.dailywire.com/news/general-milley-drops-hammer-on-mexican-cartels-we-will-defend-our-country-regardless-of-the-cost

Чини се да jе САД разменио Украjину за Венецуелу како би омогућио ову операциjу.

"Тренутно jе Русиjа у пуном jеку припрема за рат и припрема се за осваjање Украjине, а Трамп се неће мешати у то", каже руски аналитичар Bohdan Lystsia.

"Трамп узима Венецуелу, а Путин се не меша. Путин себи узима Украjину а Трамп се у то не меша", обjашњава он. 

http://yahovor.arbat.name/ 

https://www.veteranstoday.com/2020/04/05/trump-and-putin-the-exchange-of-ukraine-for-venezuela/ 

Све у свему, чак и ако не желите користити израз "библиjски" за ово што се догађа, у наjмању руку примећуjемо наjвеће глобалне промене од Другог светског рата. Да видимо да ли ће ове недеље искључити бежичне телекомуникациjе...

 

Tagovi

Komentari (0)