Коларац: STEINWAY  & SONS КОНЦЕРТНА СЕЗОНА 2019/20.

Piano land и Коларчева задужбина представљаjу STEINWAY  & SONS KONCERTNU SEZONU,  jединствени циклус коjи београдскоj публици представља наjзначаjниjе пиjанисте данашњице.

 Screen Shot 2019-05-27 at 3.54.28 PM.png

Након успешно организоване прве сезоне, одличног приjема публике и велике заинтересованости медиjа, организатори су задржали почетни концепт да публици у Великоj дворани представе еминентна имена светског пиjанизма као и да промовишу Steinway & Sons инструмент, jединствен по своjоj изузетности квалитета.

 

На листи друге концертне сезоне коjу организуjе Piano land налазе се четири еминентна имена светског пиjанизма:

 

Андреj ГУГНИН, руски пиjаниста за кога критичари кажу да jе jедан од наjузбудљивиjих пиjаниста своjе генерациjе, носилац првих награда на престижним такмичењима Гина Бахауер и Сиднеj. Премиjерно ће београдскоj публици представити сонате Бетовена и Шуберта. Концерт jе заказан за суботу, 5. октобар 2019. године.

 

Борис БЕРЕЗОВСКИ, прослављени пиjаниста, љубимац београдске публике поставио jе себи нови изазов - наступе са оркестрима али без диригента. Ово ниjе необично када су у питању концерти из периода барока и раног класицизма али jе свакако куриозитет када су на репертоару концерти Шостаковића и Шопена.

Уз оркестар Музикон, наjављуjемо узбудљиво и изазовно музичко вече 9. децембра 2019. године

 

Денис КОЗУХИН, ексклузивни уметник са Стеинwаy Артист листе, своjу припадност овом бренду обjашњава следећим речима: Сваки клавир има своjу jединствену и посебну мелодиjу. То jе глас коjим пиjанисти комунициарjу са светом. Глас Дениса Козухина ће се чути у тумачењу дела Бетовена, Шуберта, Грига и Равела у суботу 22. фебруара 2020. године.

 

Фазил САJ, увек интригантан пиjаниста, коjи ће публици за завршетак концертне сезоне, представити  концерт коjи заправо представља мали "окршаj" у тумачењу дела Бетовена и Фазила Саjа. Под називом Бетовен вс Саj, очекуjе нас Фазил Саj и његово тумачење Хамер сонате као и његовог  правог ауторског хита, Troy сонате. Концерт jе заказан за понедељак, 13. април 2020. године.

 

Под слоганом, Нека и ове године STEINWAY & SONS КОНЦЕРТНА СЕЗОНА буде ваш избор,

пуштени су комплети улазница у продаjу по цени од 7.000,00 динара а коjи се могу набавити на благаjни Коларчеве задужбине.

Tagovi

Komentari (0)