Коларац: Почиње продаја карата за Кисина

Прослављени пиjаниста Jевгениjи Кисин, после шест година од последњег наступа, враћа се на сцену Коларчеве задужбине. У оквиру циклуса Коларац твоj свет музике коjи организуjе Центар за музику уз подршку МТС-а, Кисин ће наступити у понедељак 11. новембра у 20:00.

kisin-2009060219_12.jpg

У сусрет години у коjоj се обележава 250 година од рођења Лудвига ван Бетовена, Кисин ће београдскоj публици представити одабрана дела овог композитора, Сонате бр. 8, 17. и 21. као и Вариjациjе и фугу у Ес дуру.

Музикалност, дубина и поетски квалитет интерпретациjа Jевгениjа Кисина, поред његове изузетне вирутозности, донели су му признање публике, критике и колега музичара коjи га убраjаjу међу наjбоље пиjанисте у протекле три децениjе. Кисин jе од наjраниjих дана наступао са водећим светским диригентима и оркестрима. За протекла три наступа постао jе прави љубимац београдске публике а дворана Коларчеве задужбине jедно од његових омиљених места на коjима наступа.

Улазнице за оваj концерт су у продаjи од петка 11.октобра а због великог интересовања одмах су пуштена и додатна седишта на бини. 

 

 

Tagovi

Komentari (0)