Коларац: Изложба фотографија ”У ЈЕДНОМ ДАХУ" Ружице Миловановић

Ово jе прича о приjатељству, љубави, музици и пуно осмеха. Ово jе прича препричана из срца.

 

cover1.jpg

 

“Jедног зимског дана обрадовала ме jе порука у коjоj jе било постављено питање. Питање коjе тада ниjе слутило да ће постати изложба. Почетком године имала сам прилику да проведем три фантастична дана са Немањом Радуловић и његовим оркестром Доубле Сенс; да уживам у чарима њихове музике, њихових проба, пауза, концерата, … Пре свега друштва.

Имала сам ту привилегиjу да поделим са њима осмех, по коjу реч, да чуjем неке занимљиве приче од свих њих - како су повезани, ко живи у Паризу, ко у Београду. Музика коjу они заjедно свираjу jе магична, а енергиjа коjа постоjи између њих док изводе сваки комад jе фантастична и мислим да се не може описати речима. Дозволили су ми да будем поред њих на бини, као и иза бине.

Нису се бунили, jако су били приjатни и опуштени. Утисак коjи су оставили на мене, у мом срцу, траjао jе месецима. Пуно вам хвала!

Кроз петнаест фото колажа можете видети целу причу коjа jе траjала три дана. Прве виолине, друге виолине, виоле, виолончела, контрабас, клавир, чембало, удараљке, … сви су ту!” , Ружица Миловановић у кратким цртама препричава своjу причу о изложби “У jедном даху” коjа ће бити отворена у четвртак, 8. новембра у 19х у Музичкоj галериjи Коларчеве задужбине.

 

 

Изложба ће на дан отварања траjати до 21х, а поставка ће стаjати до 18.11. и биће отворена за посетиоце од 15-20х сваким даном.

 

Поред изложбе фотографиjа, у АртЛабу, коjи се налази у сутерену Коларчеве задужбине, имаћете прилику да погледате нешто сасвим другачиjе од онога што jе Ружица до сада радила.

Део проjекта “У jедном даху” коjи ће остати као изненађење за све оне коjи буду дошли на отварање изложбе, може jедино да вам заголица машту са именима дивних људи коjи су  учествовали у стварању: Бобан Стошић, Драган Ђорђевић, Соња Калаjић, Jелена Димитриjевић и Александра Ђорђевић.

Tagovi

Komentari (0)