Клабинг уз класичну музику – DJ Иван Тасовац

Београдска филхармониjа: “Late Night Classic” у Савамали

 

 Beogradska filharmonija - Late night classic .jpg

Да ли класична музика може бити део клупске сцене, показаће Београдска филхармониjа у петак 28.12.2018. у клубу Таман, од 22.30. У срцу Савамале, под називом “Late Night Classic”, слушаће се класична музика, а први DJ će biti Ivan Tasovac. То ће бити први филхармониjски афтерпарти и то након новогодишњег концерта коjи ће се исте вечери одржати на Коларцу. 

 

У сарадњи са клубом Таман, коjи се налази у центру наjпознатиjе београдске ноћне дестинациjе (Карађорђева 44), Филхармониjа ће у оквиру тематских вечери "Late Night Classic" представљати своjе госте као и филхармоничаре у улози ди џеjева. На поменутоj локациjи, публика ће имати прилику да у првих деведесет минута програма уплови у београдски викенд уз звуке класичне музике, након чега ће се атмосфера и музика полако претопити у праву клупску вариjанту.

 

Ово jе jош jедан од начина на коjи Београдска филхармониjа жели да класичну музику изнесе из уобичаjених оквира, и прошири jе на jедну од сфера по коjима jе Београд међу наjпознатиjим градовима у Европи - клабинг. Класичну музику ће приближити урбаноj клупскоj популациjи Београда као нешто уз шта се jеднако може уживати као и уз енергиjом набиjене ритмове електронске музике.

 

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)