КАМПОВИ ЗА МЛАДЕ ПЕРСПЕКТИВНЕ СПОРТИСТЕ ВАЗДУХОПЛОВЦЕ

У предстојећих недељу дана на Фрушкој Гори и на Копаонику одржаће се два спортска кампа за младе перспективне спортисте који се баве ваздухопловним спортовима.

 14567411_1207495459316562_7145311866240229208_o.jpg

Организатор ових кампова је Ваздухопловни савез Србије, а кампови су финансирани од стране Министарства омладине и спорта РС.

Млади ракетни моделари ће, уз присуство два инструктора, имати усавршавање на Фрушкој Гори од недеље 9. августа до петка 14. августа. Процес израде модела и увежбавање такмичарских техника ће имати у две групе од по седам учесника, како би све мере прописане од стране Владе Републике Србије и Кризног штаба биле испоштоване у овом времену пандемије вируса Covid-19. С друге стране, нешто јужније, на обронцима планине Копаоник, окупиће се најмлађи пилоти параглајдера уз присуство два искусна инструктора од суботе 8. августа до петка 14. августа, како би усавршили технике летења, и стекли нова знања која се тичу такмичарског летења. Такође, број учесника је усклађен са прописаним мерама за заштиту и спречавање ширења вируса Covid-19.

Детаљан извештај о реализацији оба кампа биће објављен по завршетку. У међувремену, објављиваћемо детаље и атмосферу током трајања кампова, а свим полазницима кампа и њиховим инструкторима желимо успешан рад, ширење знања и вештина, добро учење и између осталог добро спортско дружење.

Tagovi

Komentari (0)