КАЈАК - Успешно реализован камп за перспективне спортисте на дивљим водама

Камп за перспективне спортисте када су у питању дивље воде реализован jе прошле недеље на Маглићу.Окупио jе 17 спортиста из 5 клубова коjи су били смештени у прелепом амбиjенту Богутовца.

1.jpg

На списку за слалом нашла су се следећа имена: Лазар Александровић, Сергеj Jовановић, Ђорђе Младеновић (Гусар, Ниш),  Димитриjе Андрић, Лазар Цветковић (Студеница, Ушће), Вања Базић, Давид Жели, Стеван Ристовић, Милица Ристовић, Николиjа Вуковић, Jана Гашовић И Миа Костов (Ибар Краљево). За дисциплину спуст селектована су следећа деца:  Павле Милутиновић, Алекса Обрадовић (Дрина, Б.Башта), Лука Груjић, Мариjан Хубак(Чачак, Чачак) и Матеj Богдановић (Ибар, Краљево).

 1_1.jpg

Руководилац кампа био jе Милан Ђоковић, док су са децом радили тренери Цвета Гоjић (слалом) И Марко Марjановић (спуст) уз асистенциjу Александра Бошковића коjи jе био у улози демонстратора.

Тродневно заjедничко дружење послужило jе да деца понешто И науче. Сваког дана на програму су била два тренинга од чега по jедан засебно за различите дисциплине док jе други био заjеднички. Спусташи су веслали узводно И низводно брзацима Ибра (на дужини од 6км од Маглича до Богутовца), док су слаломаши вежбали  на капиjама И учили технику пролаза кроз исте.

 3.jpg

Камп jе одлично организован и постигнути су видни резултати И напредак код деце и у слалому И у спусту и свакако ће им ово заjедничко дружење коjе jе огранизовао Савез, а уз подршку ресорног Министарства спорта, остати у лепом сећању.

 

Tagovi

Komentari (0)