КАЈАК: Бронзана Кристина

Кристина Бедеч освоjила jе БРОНЗАНУ медаљу!

 kristina bedec - medalja.jpg

ФОТО: Нина Jеленц / Каjакашки савез Словениjе

Бедечова jе у финалу jедноседа на 5000 метара била у водећоj групи од самог почетка и успела jе да се одупре нападима осталих такмичарки у самом финишу трке. Кристина jе кроз циљ прошла у времену 22:22.70, а сребрна медаља измакла jоj jе за 26 стотинки.

kris 2.jpg

ФОТО: Небоjша Радовић / КСС

– Била jе заиста тешка сезона због свих проблема коjе смо, као и остали спортисти, али и цео свет, због вируса корона. Напорно смо тренирали иако нисмо знали да ли ћемо уопште имати такмичења ове године. Управо због тога сам пресрећна што сам освоjила медаљу у jедноj од моjих омиљених дисциплина у jакоj конкуренциjи – нагласила jе Кристина после доделе медаља.

Злато jе освоjила домаћа такмичарка Дора Бодоњи (22:21.89), док jе сребро припало Немици Кароли Шмит (22:22.44).

 kris 3.jpg

ФОТО: Небоjша Радовић / КСС

Репрезентациjа Србиjе Светски куп у Сегедину завршила jе тако са четири медаље: jедним сребром и три бронзе. Сребрну медаљу освоjили су Марко Новаковић и Биљана Релић у мешовитом двоседу на 200 метара, бронзе су освоjили Марко Драгосављевић у jедноседу на 200 метара, мушки четверац на 500 метара (Груjић, Новаковић, Џомбета, Драгосављевић) и Кристина Бедеч у jедноседу на 5000 метара.

Детаљне резултате Светског купа у Сегедину можете пронаћи ОВДЕ.

 

Tagovi

Komentari (0)