КОНЦЕРТ ТЕНОРА ДЕЈАНА МАКСИМОВИЋА УЗ КЛАВИРСКУ ПРАТЊУ ТАМАРЕ ХАЏИ-ЂОРЂЕВИЋ

ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА КОНЦЕРАТА „МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ” КОНЦЕРТ ТЕНОРА ДЕЈАНА МАКСИМОВИЋА
УЗ КЛАВИРСКУ ПРАТЊУ ТАМАРЕ ХАЏИ-ЂОРЂЕВИЋ

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да Вас позову да у уторак 30. маја у 20 часова присуствујете концерту тенора Дејана Максимовића уз клавирску пратњу Тамаре Хаџи-Ђорђевић,седамнаестом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

2.jpg
Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

На програму су композиције Вићенца Белинија, Ђузепеа Вердија, Ђакома Пучинија и Франческа Паола Тостија, а поред њих, као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

1.JPG

Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе уживо да присуствују концерту, морају да резервишу место на телефон 064/ 858- 1296.
Резервације се примају сваког дана, осим понедељка, у периоду од 12 до 19 часова.
Цена карте износи 250 РСД.

Сви који нису у могућности да присуствују концерту или благовремено не резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије већ у среду 31. маја.
Такође, на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије се налазе и снимци свих претходних концерата циклуса „Музиком кроз музеј”.

Јавност ће бити благовремено обавештена о терминима, извођачима и програмима наредних концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.

Подсећамо Вас да је у Историјском музеју Србије недавно отворена репрезентативна изложба „Чекајући сталну поставку”, коју заинтересовани грађани могу да посете свакога дана, осим понедељка, у периоду од 12 до 20 часова (продаја улазница до 19 часова).

Tagovi

Komentari (0)