Кајак: Сениори на припремама у Требињу

Део сениорске репрезентациjе Србиjе отпутовао jе у Требиње на први део припрема за предстоjећу сезону.

На припремама у граду на Требишњици до 21. новембра на позив селектора нашег националног тима боравиће:

Анђело Џомбета, Биљана Релић, Боjан Зделар, Ервин Холперт, Кристина Бедеч, Мариjа Достанић, Марко Томићевић, Михаило Суботић, Миленко Зорић, Милица Старовић, Николина Молдован, Никола Расулић, Петар Милковић, Симо Болтић, Стефан Векић, Страхиња Стефановић и Владимир Торубаров.

Screenshot 2019-11-12 at 12.38.52.png 

У Требињу ће о тренинзима и нашим такмичарима, осим селектора др Павла Jованова, бринути и тренери: Акош Верецкеj, Ђурица Левнаjић, Милан Ђенадић, Мирослав Родић и Ненад Косиjер.

Припреме за олимпиjску годину почињемо у Требињу и надам се да ћемо имати среће са временом као првог дана како бисмо могли у потпуности да искористимо боравак овде. План jе да имамо два тренинга на води и да нам трећи тренинг буде трчање или теретана и надам се да ћемо успети ове почетне припреме одрадимо онако како смо планирали„, нагласила jе Милица Старовић.

Screenshot 2019-11-12 at 12.39.23.png

Међу онима коjи су позвани на припреме jе и Никола Расулић коjи се, такође, нада да ће наш тим у Требињу послужити време:

Први пут се састаjемо као тим на припремама ове године, и овде ћемо имати прилику да се полако упознамо и са новим стручним штабом. На почетним припремама се наjвише ради на аеробиjи и покретању базе за наредне припреме и дугачку сезону коjа jе пред нама„, нагласио jе Расулић.

Наши такмичари први део припрема завршаваjу 21. новембра када се враћаjу у Београд.

 

Tagovi

Komentari (0)