Кајак: Биљана Релић - Вредно радимо за олимпиjску визу

Шампионка Европе у jедноседу на 200 и двоседу на 500 метараБиљана Релић припреме за предстоjећу сезону започела jе у Панчеву.

Релићева тренира три пута дневно: двапут у теретани, док jе трећи тренинг на ергометру.

 IMG_3642b-min.jpg

ФОТО: Небоjша Радовић / КСС

Ускоро улазимо у олимпиjску годину и сви радимо пуном паром. Радимо у теретани, а пошто нам jе сада снага наjбитниjа, доста су jаки и интензивни тренинзи. Мени лично, искрено, не приjа превише оваj период jер смо стално у затвореном тако да jедва чекам припреме у Турскоj„, искрена jе Биљана.

Према плану тренера Биљана после новогодишњих празника треба да промени план и у тренинг на ергометру почне да убацуjе краће деонице коjе ће jе на наjбољи начин припремити за веслачке припреме.

Мени jе 500 метара дужа деоница, али се трудим да што више издржим оваj период рада да бих била што квалитетниjа у сезони„, наглашава Релићева.

IMG_3627b-min.jpgФОТО: Небоjша Радовић / КСС

Биљана jе у двоседу на 500 метара са Мариjом Достанић шампионка Европе за млађе jуниорке и планира да са истом партнерком избори место у националном тиму и визу за Олимпиjске игре у Токиjу на континенталним доквалификациjама.

IMG_3604b-min.jpgФОТО: Небоjша Радовић / КСС

И Мариjа и jа вредно радимо и надам се да ћемо се укомбиновати и да ће таj чамац добро ићи и да ће нам добро ићи и да ће нам све лећи као и сваке године jер весламо заjедно скоро шест година. С обзиром да смо ове године узеле злато на Европском првенству, мислим да имамо велике шансе да изборимо Олимпиjску визу и томе надамо и вредно радимо за то„, искрена jе Биљана.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Повезане вести