Кајак: Биљана Релић одбранила злато у К1-200

Биљана Релић одбранила jе титулу шампионке Европе у jедноседу на 200 метара на овогодишњем Европском првенству за jуниоре и млађе сениоре у Рачицама!

 

Релићева jе до друге узастопне златне медаље на Европским првенствима у наjкраћоj деоници стигла пошто jе стазу извеслала за 41.495 секунди. Сребро jе припало Рускињи Кристини Ковнир (41.999), док се бронзом окитила Ина Саучук из Белорусиjе (42.339).

IMG_6687.JPG

ФОТО: Небоjша Радовић / КСС

 

Не могу да пренесем сада колико су позитивни утисци у овом тренутку. Искрена да будем, очекивала сам медаљу jер сам само бранила своjу титулу коjу сам освоjила прошле године„, у даху jе изговорила Биљана после доделе медаља.

IMG_6693.JPG

ФОТО: Небоjша Радовић / КСС

У преподневном програму Релићева jе освоjила златну медаљу и у двоседу на 500 метара заjедно са Мариjом Достанић.

Мариjа и jа весламо годинама уназад, и мисмо биле и jуниорске шампионке тако да ме ниjе изненадило што смо узеле медаљу данас. Мариjа и jа смо извеслале предобру трку. Супер смо кренуле, мало смо падале па смо поjачавале, али смо издржале до краjа и веома сам поносна на нас две и такође морам да се захвалим тренерима коjи су веровали у нас и подржавали нас„, нагласила jе Релићева.

 

 

Tagovi

Komentari (0)