КОШАРКА - Нови женски кошаркашки клуб у Владичином Хану

Владичин Хан је први пут у историји града добио женски кошаркашки клуб! У петак 8. октобра 2021. године уприличено је свечано отварање Женског кошаркашког клуба „Морава 21 Bees“.

 1.jpg

Овој свечаности присуствовала је потпредседница за женску кошарку Кошаркашког савеза Србије Ана Јоковић, као и председник Регионалног кошаркашког савеза Јужне Србије Вуле Вуковић и повереник кошаркашког савеза Србије за јужни регион Веселин Марјановић.

Ана Јоковић је присуствовала тренингу и поклонила лопте и мајице чланицама клуба.

Оснивачи женског кошаркашког клуба су Никола Благојевић (председник клуба), Милан Миленковић (први тренер) и помоћни тренер Наташа Станковић, који имају велику подршку председника општине Горана Младеновића, као и председника Спортског савеза Владичиног Хана Владице Величковића.

Председник општине Горан Младеновић уприличио је пријем за потпредседницу КСС Ану Јоковић, где су разменили пригодне поклоне…

Вредно респекта је да је нови клуб Морава 21 за врло кратко време већ окупио више од 50 девојчица, од којих ће можда једног дана неке бити шампионке Европе попут Соње Васић, Јелене Брукс и осталих златних девојака, које су овим девојчицама из Владичиног Хана кошаркашки узори…

Tagovi

Komentari (0)