КОНЦЕРТ ВИОЛИНИСТКИЊЕ ТАМАРЕ АРСОВСКИ, ВИОЛИСТЕ ЂОРЂА МИЛОВАНОВИЋА И ВИОЛОНЧЕЛИСТЕ ИСАКА ХАРАЧИЋА

ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА КОНЦЕРАТА „МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ”

 

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да Вас позову да у уторак 28. марта у 19 часова присуствујете концерту трија који чине виолинисткиња Тамара Арсовски, виолиста Ђорђе Миловановић и виолончелиста Исак Харачић, дванаестом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

 Violinistkinja Tamara Arsovski.jpg

На програму су композиције Лудвига ван Бетовена, а поред њих, као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

 Violista Đorđe Milovanović.jpg

Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе уживо да присуствују концерту, морају да резервишу место на телефон 064/ 858- 1296.

Резервације се примају сваког радног дана у периоду од 9 до 15 часова.

Цена карте износи 250 РСД.

 Violončelista Isak Haračić.jpg

Сви који нису у могућности да присуствују концерту или благовремено не резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије већ у среду 29. марта.

Такође, на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије се налазе и снимци свих претходних концерата циклуса „Музиком кроз музеј”.

Јавност ће бити благовремено обавештена о терминима, извођачима и програмима наредних концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.

Недавно је из штампе изашла интерактивна монографија „Музиком кроз музеј”, која путем QRкодова пружа могућност читаоцима да уживају у концертима из прве две сезоне циклуса.

  

Ненад Бељинац

Tagovi

Komentari (0)