КОНЦЕРТ ВИОЛИНИСТЕ ВЛАДИМИРА КОХА И ПИЈАНИСТКИЊЕ ТАЊЕ ЈАБЛАНОВИЋ

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да Вас позову да у четвртак  25. марта у 19 часова присуствујете осмом у низу бесплатних онлајн концерата класичне и популарне музике у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, чију реализацију је помогла „Banca Intesa”.

 Pijanistkinja Tanja Jablanovic.jpg

Концерт виолинисте Владимира Коха и пијанисткиње Тање Јаблановић заинтересовани грађани ће бити у прилици да прате на ју-тјуб каналу и фејсбук страни Историјског музеја Србије.

Violinista Vladimir Koh.png 

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије.

На програму су дела композитора Фрица Крајслера.

Особеност концерта у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, је и извођење по једне нумере изненађења од српских композитора из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Јавност ће бити благовремено обавештена о терминима, извођачима и програмима наредних концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.

Снимке концерата камерних ансамбала „Duo perfetto”, „Duo moderato”, „Београдски гудачки квартет”, „Mistik cello”, „DUO DiS” и „Дамар”, као и концерт саксофонисте Милана Савића уз клавирску сарадњу Укија Оваскаинена, који су реализовани у претходном периоду, заинтересовани грађани могу да пронађу на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије.

Историјски музеј Србије ће у наредном периоду активности превасходно усмерити на организовање бесплатних онлајн садржаја као што су концерти, предавања и виртуелне туре кроз изложбе.

 

 

Ненад Бељинац

Tagovi

Komentari (0)