КОНЦЕРТ ВИОЛИНИСТЕ ФЛОРИЈАНА БАЛАЖА И ПИЈАНИСТКИЊЕ ВАЊЕ ПРИЦЕ

ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА КОНЦЕРАТА „МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ”

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да Вас позову да у петак 2. децембра у 19 часова присуствујете концерту виолинисте Флоријана Балажа и пијанисткиње Вање Прице, петом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

 Pijanistkinja Vanja Prica.jpg

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда. 

На програму су композиције Карола Шимановског, Сезара Франка, Жила Маснеа и Џона Вилијамса.

Поред наведених композиција, као својеврсна особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и нумера изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије. 

 Violinista Florijan Balaž.jpg

Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе уживо да присуствују концерту, морају да резервишу место на телефон 064/ 858- 1296.

Резервације се примају сваког дана, осим понедељка, у периоду од 12 до 19 часова.

Сви који нису у могућности да присуствују концерту или благовремено не резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије већ од суботе 3. децембра.  Такође, на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије се налазе и снимци свих претходних концерата циклуса „Музиком кроз музеј”. 

Јавност ће бити благовремено обавештена о терминима, извођачима и програмима наредних концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.

 

 

Ненад Бељинац

Tagovi

Komentari (0)