КОНЦЕРТ КАМЕРНОГ АНСАМБЛА LIBERCUATRO TANGO ENSEMBLE

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да Вас позову да у среду 7. јуна у 20 часова присуствујете концерту камерног ансамбла „Libercuatro tango ensemble”,осамнаестом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

 4.jpg

Камерни ансамбл „Libercuatro tango ensemble” чине пијанисткиња Ксенија Ристић, виолинисткиња Миљана Поповић Матерни, бандонеониста Бранко Џиновић и контрабасиста Бобан Стошић.

 2.jpg

На програму су композиције Едуарда Ровира, Хуана Диаза Филиберта, Мариана Мореса, Астора Пјацоле и Хулиана Пералта, а поред њих, као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

1.JPG 

Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе уживо да присуствују концерту, морају да резервишу место на телефон 064/ 858- 1296.

Резервације се примају сваког дана, осим понедељка, у периоду од 12 до 19 часова.

Цена карте износи 250 РСД.

 3.jpg

Сви који нису у могућности да присуствују концерту или благовремено не резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије већ у четвртак 8. јуна.

Такође, на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије се налазе и снимци свих претходних концерата циклуса „Музиком кроз музеј”.

Јавност ће бити благовремено обавештена о терминима, извођачима и програмима наредних концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.

Подсећамо Вас да је у Историјском музеју Србије недавно отворена репрезентативна изложба „Чекајући сталну поставку”, коју заинтересовани грађани могу да посете свакога дана, осим понедељка, у периоду од 12 до 20 часова (продаја улазница до 19 часова).

 

Ненад Бељинац

Tagovi

Komentari (0)