КОНЦЕРТ ФЛАУТИСТЕ ЉУБИШЕ ЈОВАНОВИЋА И ВИОЛОНЧЕЛИСТКИЊЕ САНДРЕ БЕЛИЋ

НАСТАВАК ТРЕЋЕ СЕЗОНЕ ЦИКЛУСА КОНЦЕРАТА „МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ”

 

Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART” имају задовољство да Вас позову да у среду 8. фебруара у 19 часова присуствујете концерту флаутисте Љубише Јовановића и виолончелисткиње Сандре Белић, осмом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”, којим се циклус наставља у 2023. години.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу града Београда.

 Flautista Ljubiša Jovanović i violončelistkinja Sandra Belić.JPG

Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе уживо да присуствују концерту, морају да резервишу место на телефон 064/ 858- 1296.

Резервације се примају сваког радног дана у периоду од 9 до 15 часова.

Цена карте износи 250 РСД. 

Сви који нису у могућности да присуствују концерту или благовремено не резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије већ у четвртак 9. фебруара.

Такође, на ју-тјуб каналу Историјског музеја Србије се налазе и снимци свих претходних концерата циклуса „Музиком кроз музеј”. 

На програму су композиције Лудвига ван Бетовена, Клода Дебисија и Иване Стефановић.

Поред њих, као особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Јавност ће бити благовремено обавештена о терминима, извођачима и програмима наредних концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”.

 

Ненад Бељинац

Tagovi

Komentari (0)