Изложба Јелене Илић у галерији Коларца

ТУ САМ.                                                                                                                                              

Свеске                                                                                                                                                                                             фебруар 2019. - април 2020.

Свако јутро узимам свеску да радим.                                                                                                                                    

Цртам и пишем.  Пратим, бележим мисли и осећања - кроз ликовне елементе. На 38x25 цм.                                                                                                                                           Текст није читљив; рукопис и тескт су саставни део цртежа. Рукопис је овде ликовни елемент.                                                                                                                                         Цртеж и текст су неодвојиви, чине ликовну целину.                                                                                                        

Ово је мој визуелни дневник.

 web najava 01-min.jpg

„ Дотаћи суштину - то је смисао овог дневника; не толико жеља да све забележим, већ нека врста посете самом себи, иако врло кратка . Јеси ли ту? Јесам. Хвала Богу. Тако да ми буде лакше да се потпуно не утопим у бригама мога живота.“

А.Шмеман, Дневник

 

Јелена Илић

Рођена 1973.године у Земуну.

Дипломирала сликарство на Факултету ликовних уметности у Београду 2003.године.

Магистрирала сликарство на на истом факултету  2008.године.                                                                                                      Члан УЛУС-а од 2004.године.Излагала шеснаест пута самостално и учествовала на више групних изложби, у земљи и иностранству.                                                                                                                                                                                                                                                             Живи и ради у Земуну.

 

контакт:                                                                                                                                                                            jeleninaposta73@gmail.com                                                                                                                            

062. 1755. 883                                                                                                  

facebook.com/jelenailicartworks /

instagram:  jelenailic

 

Tagovi

Komentari (0)