Изградња трибина на стадиону ФК "Први мај"

На стадиону фудбалског клуба "Први мај" почела је изградња трибина. Од почетка 2019. године Општина Рума је уложила седам милиона динара динара у стадион на коме игра ФК "Први мај", а комлетно је реновирана зграда румског српсколигаша, дозидане су просторије за судије, саниране свлачионице, замењена је столарија и постављене су ограде уз терен.

 radovinatribini19hh_590_393_100.jpg

 

Са новим трибинама ово спортско игралиште ће бити и уређеније, а и утакмице ће се играти у лепшем амбијенту, рекао је председник Општине Рума Слађан Манчић, приликом данашњег обиласка радова.

"Ово је потврда да све оно што обећамо и најавимо на крају и спроведемо у дело. Услед административних застоја многи су сумњали да се неће урадити оно што смо обећали, с обзиром да је ова јавна набавка завршена почетком ове године. Оно што је најважније је да су радови почели, да ће трибине за најкасније месец дана бити завршене. За овај тендер смо издвојили четири милиона динара, а у оквиру тога милион динара су нас коштали радови на згради, а три милиона динара је цена трибина", рекао је Манчић.

Трибине, дужине 27 метара, биће наткривене и моћи ће да приме око 500 гледалаца.

Манчић је напоменуо да је прилаз самом стадиону, односно паркинг, наредна ствар којим ће се локална самоуправа позабавити, јер за утакмице "Првог маја" у "Српској лиги - Војводина" влада веће интересовање.

Tagovi

Komentari (0)