Из италијанских медија: ГОВОР ВЛАДИМИРА ПУТИНА НАРОДИМА

УМОРАН САМ  ДАНАС. ОД СВЕГА САМ УМОРАН. ЖЕЛИМ ГОВОРИТИ ДРЖАВНИЦИМА СВЕТА.

ШТА ТО НЕ ВАЉА? КАКАВ ТО САТАНИСТИЧКИ ПЛАН СНУJЕТЕ?

putinFT-min.jpg 

ХОЋЕТЕ НАМЕРНО СМАЊИТИ СВЕТСКО СТАНОВНИШТВО И ТО ЧИНИТЕ ЖРТВУJУЋИ НЕВИНЕ ЖИВОТЕ, КОРИСТЕЋИ НЕСТАБИЛНЕ ДУХОВЕ КОJИ ВЕРУJУ У ВАШУ ПОЛИТИЧКУ ИСПРАВНОСТ.

ОЧЕВИ, МАJКЕ, ДЕЦО ….

КОJА ТО ВРСТА МОНСТРУМА УВЕРАВА JЕДНУ ПОРОДИЦУ ДА САКАТИ ГЕНИТАЛИJЕ СИНА ДА БИ СЕ JЕДНОГ ДАНА ОСЕЋАО КАО ДЕВОJЧИЦА ЗНАJУЋИ ДА  ДЕТЕ JОШ НЕМА ФОРМИРАН СВОJ СЕКСУАЛНИ ИДЕНТИТЕТ?

КОJА ТО ВРСТА ЗЛИХ ЖИВОТИЊА УВЕРАВА ЗАПАДНЕ ЗЕМЉЕ ДА ОТВОРЕ ВРАТА ТЕРОРИЗМУ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ?

ИСПИРАТЕ МОЗГОВЕ ОСОБА СА ЗЛОЋУДНИМ И МОЋНИМ МЕДИJСКИМ МРЕЖАМА КОJЕБЕСРАМНО ЛАЖУ.

ЛАЖУ НЕПРЕКИДНО И НАМЕРНО.

ДОПУШТАТЕ ДА ТЕРОРИЗАМ ОДНОСИ ЖИВОТЕ НЕВИНИХ. ВИ САМИ СВЕСНО НАПАДАТЕ ВЛАСТИТУ КУЛТУРУ И СВОJЕ ВРЕДНОСТИ..

ХТЕЛИ СТЕ ДА УНИШТИТЕ ХРШЋАНСТВО ЗНАJУЋИ ДА ЋЕ ОНИ КОJИ ДОЛАЗЕ С ДРУГИХ СТРАНА НАМЕТНУТИ ИСЛАМ НАСИЉЕМ И ТЕРОРОМ.

ЗНАЛИ СТЕ.

САДА ТРАЖИМ МИНУТ ЋУТАЊА ЗА ЖРТВЕ ТЕРОРИЗМА.

СВЕСАН САМ ВАШИХ САТОНИСТИЧКИХ ПЛАНОВА ДА СМАЊИТЕ СТАНОВНИШТВО ПЛАНЕТЕ. ДА ОТВОРИТЕ ВРАТА И ГРАНИЦЕ ТЕРОРИСТИЧКИМ ГРУПАМА И ВАШИХ ПРОМИШЉЕНИХ НАМЕРА ДА ХОМОСЕКСУАЛИЗУЈЕТЕ СТАНОВНИШТВО.

ДАНАС САМ ОВДЕ ДА ОБJАВИМ ЗАШТО И КАКО ТО ЧИНИТЕ.

ОНИ СУ ТОЛИКО ЗЛИ ДА СЕ КОРИСТЕ НАJСЛАБИJИМ И НАJМАРГИНАЛИЗИРАНИJИМ.

УХВАТИЛИ СУ МЛАДЕ ЗА УШИ ДА ИМ УШИ И ДУШЕ ИСПУНЕ СМЕЋЕМ. НОРМАЛИЗИРАЛИ СУ ХИРУШКУ ПРОМЕНУ ПОЛА.

ГРАДОНАЧЕЛНИК МАНЧЕСТЕРА JЕ УЧИНИО ИСЛАМСКИ ТЕРОРИЗАМ НОРМАЛНИМ: ПОСЛЕ АТЕНТАТА JЕ РЕКАО ДА СУ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАДИ НОРМАЛНА СТРАНА ЖИВОТА У ВЕЛИКИМ ГРАДОВИМА.

НЕВЕРОВАТНО!

АКО МИСЛИШ ДА СЕ ТВОJ НАРОД МОРА НАВИЋИ НА ТО ДА БУДЕ МАСАКРИРАН, СКЛОНИСЕ СА СВОГ ПОЛОЖАJА!

 А ОНИ КОJИ СТВАРАJУ ХОМОСЕКСУАЛНЕ ЗАJЕДНИЦЕ, БОЖЕ МОJ, КОРИСТЕЋИ СЕ ОНИМ ДЕЛОВИМА СТАНОВНИШТВА КОJЕ JЕ БИЛО МАРГИНАЛНО И ПОТИСКИВАНО, ЗНАJУЋИ ДА ПАТЕ ОД ПОРЕМЕЋАJА И НЕНОРМАЛНОСТИ, ХОЋЕ ДА НАС УВЕРЕ ДА СУ ОНИ ДЕО ПРИРОДНОГ ЗАКОНА И ДА ЈЕ ОНАJ КО НЕ ПРИХВАТА ОВУ ДОГМУ ЗЛА, НЕУРАВНОТЕЖЕНА, ФОБИЧНА ОСОБА ПУНА МРЖЊЕ.

ХОМОСЕКСУАЛИЗАЦИJА ДРУШТВА СЕ ВРШИ НА ОСНОВУ ЛАЖНИХ И ИЗОПАЧЕНИХ НАУЧНИХ РАДОВА КОJИ ИЗ МЕСЕЦА У МЕСЕЦ ИЗВЕШТАВАJУ ДА НЕ ПОСТОJИ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТ И ДА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТ НИJЕ НИШТА ДРУГО НЕГО ДРУШТВЕНА НОРМА, ОБИЧАJ, ТРАДИЦИJА.

ДАНАС ВАМ КАЖЕМ ДА ЈЕ ТО ЛУДОСТ, УНАПРЕД СМИШЉЕНА ЛАЖ ЗА ПОЛАГАНО СМАЊЕЊЕ СВЕТСКОГ СТАНОВНИШТВА, JЕР СЕ ЗНА  ДА ХОМОСЕКСУАЛЦИ НЕМАJУ ПОТОМСТВО, НЕПЛОДНИ СУ.

ИСЛАМИСТИ НАС МАСАКРИРАJУ, ИСЛАМИСТИ НАС БОМБАРДИРАJУ И ДРУШТВО НЕ РАЂА, НЕ ОБНАВЉА СЕ. РЕЗУЛТАТ ТОГА JЕ, А ШТО ДРУГО ОЧЕКУJЕТЕ, НЕГО СМАЊЕЊЕ СТАНОВНИШТВА.

АЛИ ОВДЕ СЕ НЕ ЗАВРШАВА.  ОНИ ПОДСТИЧУ УЗАJАМНУ МРЖЊУ МУШКАРАЦА И ЖЕНА. УНИШТИЛИ СУ ФЕМИНИСТИЧКИ ПОКРЕТ ДА БИ ГА ПРЕТВОРИЛИ У РАТ БИОЛОШКИХ БИЋА, МУШКАРАЦА И ЖЕНА.

АКО СЕ МУШКАРЦИ И ЖЕНЕ МРЗЕ, УЗ ДОПУНУ

Tagovi

Komentari (0)