Интернет премијера филма Искушеније

Путем линка у заказано време, можете поптуно бесплатно приступити интернет премијери филма "Искушеније" : https://www.youtube.com/watch?v=m6fUkeJYBSc

 cover9.jpg


"Искушеније" је прича која је смештена у 2. век, али у другој димензији, где владају другачија правила него у овој у којој живимо.
Синопсис филма: „У неко старо време, у другој димензији, где владају другачија правила, трговачка колона је пресретнута од стране суровог племена. У том стравичном нападу преживела су само двојица ратника којима је, као плаћеницима, дужност била да штите трговачки товар. Нису успели у својој мисији и приморани на повлачење зашли су дубоко у шуму, не знајући где се налазе, нити којим путем да крену, али увиђају да нису сами. Да ли започиње њихова нова мисија?“


ОРЕОЛ ТИМ је непрофитно удружење из Новог Сада посвећено свету филма. Мини-серијал "Искушеније" је нови пројекат, планиран у 4 епизоде.
Прва епизода је снимљена без формираног буџета. Ако Вам се свидела прва епизода и желите да помогнете да се реализује цео серијал, то можете урадити путем донација са следећим инструкцијама:
Сврха уплате: Донација за реализацију пројекта "Искушеније"
Прималац: Удружење "ОРЕОЛ ТИМ" Нови Сад, Доситејева 14, 21000 Нови Сад
Број рачуна: 160-6000000056120-81

Tagovi

Komentari (0)