Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић одржао је данас састанак са др Небојшом Благојевићем, који је нови директор Дома здравља Гроцка.

Разговарајући о начину функционисања здравственог система на нашој општини, као и могућностима да се унапреди и побољша, председник Симоновић указао је новом директору на прибедбе грађана из Брестовика и Дражња, које су упућене локалној самоуправи, због тога што не раде здравствене станице у овим насељима  већ дужи временски период. Такође затражио је  директору Благојевићу да му достави извештај о његовом виђењу стања, када је реч о здравству на нашој општини, као и листу чекања пацијената за прегледе и лечење.

Током састанка, говорили су на тему реконструкције здравствених станица на територији градске општине Гроцка, а председник Симоновић нагласио је да ће урадити комплетна адаптација Дома здравља у Винчи, као и изградња потпуно нових здравствених станица у Пударцима и Камендолу.

Овом приликом председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и нови директор Дома здравља Гроцка др Небојша Благојевић договорили су се да се изради листа потребних доктора и медицинског особља, како би се обезбедило несметано и квалитетно пружање здравствених услуга грађанима.

Напомињемо да све примедбе на рад Дом здравља Гроцка, као и здравствених станица у насељима на нашој општини, грађани могу упутити позивањем следећих бројева телефона: 011/6304079 и 011/6304094, а њихове примедбе биће прослеђене надлежнима.