Геронтолошком центру 1,4 милиона динара из буџета Војводине

 gcvrbas.jpg

Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова издвојиће 65 милиона динара за унапређење социјалне заштите на територији АП Војводине.

Од укупно 108 подржаних програма, у Геронтолошком центру Врбас биће реализована два; Основа за бољи смештај корисника услуга биће подржана са 850.000 динара, а Дигитализација основних и помоћних евиденција канцеларијског пословања са додатних 590.000 динара.   

Средства су додељена на основу конкурса којим су се финансирале мере, активности и програми у области социјалне заштите у 2018. години, а на којем су право учешћа имале установе социјалне заштите као и удружења грађана.

http://www.vrbas.net/info/6017-gerontoloski-centar-programi
Sadržaj internet portala VRBAS.net može biti pregledan i štampan a dokumenta distribuirana i korišćena samo zbog ličnog informisanja i nekomercijalnog korišćenja. Sadržaj koji je naznačen za javnu upotrebu može biti korišćen u javnim komunikacijama ukoliko se navede izvor informacija, odnosno Internet portal opštine Vrbas - VRBAS.net, i samo uz saglasnost nosilaca autorskih prava.

 

Tagovi

Komentari (0)