Гостовање представе Без портфеља из Подгорице

Представа ,,Без портфеља“ Стевана Копривице,  у режији  Бранислава Мићуновића, биће изведена у Народном позоришту Ниш 6. децембра у 20.00. Ова представа је копродукција Градског позоришта Подгорице и фестивала Барски љетописи.

 l07YCJtRidoWWTliA79713zTRZBtDRd9vya9NmC5.jpeg

„Без портфеља“ је болна комедија у којој се третирају људи који су изнад или испод једне линије у животу друштва. Само иницијално наслоњена на Нушићеву „Министарку“, кроз призму изненадног добијања власти, личних амбиција и потреба, представа врло јасно проговара о свима нама, сада и овде, о томе какви смо и какви не би требали постати.

Слојевитост представе која се огледа у сценографији, редитељским решењима и избору музичких нумера које прате радњу посредно, али веома јасно, говори о томе где смо се као друштво запутили и који су ризици пред нама уколико се настави овим путем.

 nQgs1LFtPCXmLaJ2336844f7hyJvaNOaXJjqOcwH.jpeg

У овом иновативно и храбро написаном и режираном комаду играју Дубравка Дракић, Душан Ковачевић, Симо Требјешанин, Ивана Мрваљевић, Јелена Ненезић Ракочевић, Милош Пејовић, Омар Бајрамспахић, Ивона Човић Јаћимовић и Вахидин Прелић.

Представа траје 70 минута.

Цена карте за ово извођење је 1000 динара, а са попустом за студенте, ђаке и пензионере износи 800.

Tagovi

Komentari (0)