Голаћи трчали на Дорћолу!

Extreme Intimo Underpants Run одржан по 4. пут, наjмасовниjа трка до сада!

 

“Extreme Intimo Underpants Run” одржан jе четврти пут, ово окупљање храбрих и луцкастих тркача и тркачица било jе у оквиру забавне и бесплатне трке у доњем вешу у суботу 22. фебруара у 12:00 часова. 

 promo1.png

Трка дужине jедне миље (1600м) стартовала  jе из просториjа Београдског тркачког клуба на дорћолском кеjу у 12х. Трчало jе стотинак тркача, што jе рекордан броj!

 

Већ четири године, група од десетак тркачких ентузиjаста, организуjе оваj несвакидашњи догађаj. У 2020. трци се придружио  и бренд Еxтреме Интимо, коjи jе сваком учеснику обезбедио костим и поклон пакет.

 

На трци су сви били победници, награђени су громогласним аплаузом посматрача и навиjача, и поклонима спонзор,  али додељене су и три награде:

Наjбржи тркач био jе Александар Дугић из Куле, а наjбржа тркачица била jе Jована Кулишић из Руме. Трка jе привукла и интернационалне госте, примећени су тркачи из Кубе и Италиjе!

Наjоригиналниjи “костим” освоjио jе Александар Аџић из Београда коjи jе jедну миљу истрчао са сином у рукама :)

Трку jе обележило необично лепо време за ово време године, што jе измамило рекордних стотинак ткрача на наjллуђу трку године. 

Након трке све тркаче и навиjаче чекало jе кувано вино и окрепа у просториjама Београдског тркачког клуба.

 

Организатор већ сада наjављуjе мини jубилеj за 5. годину - очекуjте неочекивано!

 

 

Tagovi

Komentari (0)