ФИНАЛЕ КВИЗА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ “КО ЋЕ БОЉЕ, КО ЋЕ ПРЕ?”

takmicenj_2.JPG

Деца из вртића “Чика Jова Змаj ” победничка су екипа квиза “Ко ће боље, ко ће пре?” коjе су организовали Предшколска установа и Културни центар Зрењанина од 12.до 16.марта у великоj сали Културног центра. Она су награђена од покровитеља “Агро Дуката” доо, док су екипе вртића “Сунчица”и “Колибри ” добиле награде од Спортског центра “Бамби” и рођендаонице “Чаролиjа”.

"Чаролиjа" jе наградила трећепласирану екипу бесплатним боравком у играоници уз двочасовни садржаj и програм коjи нуди. Спортски центар "Бамби", другопласираноj екипи, као награду jе доделио -спортски дан - бесплатан боравак у центру уз презентациjу спорта а првопласирану екупу наградио jе "Агро Дукат" доо са дечjим ранчевима. Додељено jе и више награда за публику, чиjи jе дародавац - Спортски центар "Бамби". Деци их jе уручио Зоран Тошић Бамби.

publika.JPG

Квиз jе био намењен деци предшколског узраста, едукативног и забавног карактера jе и осмишљен са циљем да се на jедан весео и забаван начин кроз игру презентуjу васпитно-образовне активности васпитача и деце.

 

 

Фото галерија

takmicenje_4.JPG
takmicenje.JPG
takmicenje_3.JPG

Tagovi

Komentari (0)