Филхармониjа наjављуjе госта изненађења као и улазнице за стаjање за новогодишње концерте 

Због огромног интересовања за новогодишње концерте, Београдска филхармониjа уводи карте за стаjање коjе ће бити могуће купити само у среду 28. децембра од 10 сати, на филхармониjскоj благаjни. Концерти су заказани за 29. и 30. децембар на Коларцу, а Филхармониjа наjављуjе и специjалног госта изненађења!

 bgf ng, foto m.djokovic.JPG

Фото: Марко Ђоковић

Улазнице за „Валцер парти“ Београдске филхармониjе, распродате су за мање од два дана, зато ће вест о картама за стаjање обрадовати многе jер новогодишњи концерти традиционално подижу публику на ноге. За краj 2022. године, то неће бити тешко jер jе на репертоару разноврстан избор валцера, а Филхармониjа наjављуjе мистериозног солисту у композициjи „Боом! За госта изненађења и оркестар“ коjи ће до концерта остати таjанствен за броjну публику, навиклу на филхармониjска изненађења. Међутим, открива се да се на валцерском мениjу налазе и нумере из чувених филмова као што су „Ла-ла ленд“ и „Хари Потер“. 

 foto Marko Djokovic.JPG

Фото: Марко Ђоковић

Оба концерта предводи Мориц Гнан, jедан од наjсензационалниjих диригента своjе генерациjе, коjи добиjа изванредне критике за иновативан приступ свом широком репертоару, што га чини сjаjним избором за филхармониjске новогодишње наступе. Иако први пут са Филхармониjом, диригент jе остварио одличну везу са оркестром, коjа гарантуjе добру свирку и провод.

 

 

Jелена Милашиновић

Tagovi

Komentari (0)