Фантазиjа Београдске филхармониjе под ведрим небом

Београдска филхармониjа заjедно са шефом-диригентом Габриjелом Фелцом, изводи Дизниjеву Фантазиjу уживо у новом термину, у недељу 30. jуна од 20.30. Иако jе све било спремно за концерт на отвореном коjи jе био заказан за 23. jун, а потом одложен због временске непогоде, Филхармониjа jе успела да компликовану продукциjу помери за наредну недељу.

Fantasia pod verdim nebom, vizual.jpg

Трећи концерт на отвореном Београдске филхармониjе jе догађаj коме се радуjу све генерациjе. А за наjмлађе jе припремљено мало такмичење – позиваjу се клинци да се маскираjу у омиљене Дизниjеве jунаке и да користећи хештег #бгф_фантазиjа поставе слике на Инстаграм. Наjкреативниjих 100 малишана биће награђено филхармониjским издањима за децу.

 usce_2018.JPG

Београдска филхармониjа се захваљуjе за све поруке подршке коjе jе добила поводом одлагања концерта и позива броjну публику на музички пикник, оваj пут под ведрим небом. Улази на концертну локациjу су из Улице Ушће и Булевара Николе Тесле, капиjе се отвараjу три сата раниjе, од 17.30, а 105 музичара ће испод великог екрана свирати чувене нумере класичне музике коjе прате наjлепши анимирани спектакл свих времена.  

 

Jелена Милашиновић

PR Београдске филхармониjе

 

Tagovi

Komentari (0)