ЏУДО - ЗВЕЗДИНИ ЏУДИСТИ И ЏУДИСТКИЊЕ НА ЕЛИТНОМ ТАКМИЧЕЊУ ЛИГИ ШАМПИОНА

За црвено беле џудисте нема одмора. Тек што су завршили учешће у наjjачем домаћем клупском такмичењу, Суперлиги Србиjе, где су по трећи пут одбранили трон, екипа Црвене звезде учествуjе у Лиги шампиона, елитном клупском џудо такмичењу чиjи jе домаћин ове године Грузиjа. Екипа ЏК Црвена звезда, актуелни вицешампиони овог такмичења из Париза минуле сезоне, у град Гори, коjи ће угостити наjбоље тимове Лиге шампиона стигли су са нескриивеним амбициjама

Screenshot 2022-11-26 at 23.51.49.png

-На овогодишње издање Лиге шампиона стигли смо као другопласирани на ранг листи Европске џудо униjе, што наjбоље говори о нашим досадашњим резултатима. Са сребром из Париза прошле сезоне и две бронзе, сасвим сигурно да су нам амбициjе jасне. Уверени смо да ћемо ако и увек пружити максимум на татамиjу - истакао jе Милан Вуjко, директор ЏК Црвена звезда.

Актуелни вицешампиони Европе на татами Палате спортова у Гориjу излазе у саставу Страхиња Бунчић, Филип Jовановић, Марко Сарић, Немања Маjдов, Рустам Оруjев, Саид Молаеи, Боjан Дошен и Темур Ракхимов са тренерима Владимиром Jовичићем, Љубишом Маjдовим и Давидом Радуловићем. Женски део екипе предвођен Милицом Жабић, затим Надежда Петровић, Марица Перишић, Теа Тинтор, Андреjа Лешки, Ђурђина Радмиловић, Теодора Ћопић и Анка Погачник у Грузиjи са тренерима Ником Николичем, Андриjом Ђуришићем и Немањом Николићем дебитоваће на на елитном клупском такмичењу. 

–Сви клубови су дошли у изузетно jаким саставим и као и увек неће бити лако. Наш циљ jе добро познат. Уверени смо да ћемо на наjбољи начин као и увек бранити боjе Црвене звезде и представљати нашу Србиjу на међународноj спортскоj сцени рекао jе Владимир Jовичић, шеф стручног штаба, ЏК Црвена звезда. 

Почетак такмичења у Лиги шампиона заказана су за 10 часова по локалном времену. 

 

Tagovi

Komentari (0)