Џудо: ПЕРИШИЋЕВА СРЕБРНА, ПЕТРОВИЋЕВА БРОНЗАНА НА ЕЦ У ЛАJБНИЦУ

Одличне вести са Европског jуниорског купа у Лаjбнциу стижу и после другог такмичарског дана. Jош две вредне медаље за репрезентациjу Србиjе освоjиле су Марица Перишић ( до 57 кг) и Надежда Петровић ( до 52 кг ). 

 

 Screen Shot 2019-06-02 at 10.05.21 PM.png

Марица Перишић из Аустриjе се враћа са jош jедним вредним одличjем. На Европском jуниорском купу у Лаjбницу Марица jе jош jедном показала зашто jе с правом у самом врху међународне спортске сцене.  Неприкосновена jе била у категориjи до 57 килограма где jе остварила четири победе и  сва четири меча решила ипоном.  У првом колу Немица Jили Тренц, у другом Италиjанка Лудовика Лентини. У трећем jош jедна Немица Малин Фишер пада на ипон да би у полуфиналу српска шампионка савладала Офелиjу Велози из Француске. У великом финалу на жалост овога пута била jе боља Jапанка Mizuki Kagawa. 

За jош jедну вредну медаљу из Аустриjе побринула се Надежда Петровић коjа jе освоjила бронзано одличjе на Европском jуниорском купу. Она jе као и Марица Перишић остварила четири победе на овом такмичењу. Надежда jе одлично почела такмичење победом над Францускињом Леони Гонзалес (ипон). Максималним резултатом Петровићева jе савладала и Бразилку Одрили Пинеро. Италиjанку Мартину Кастањола репрезентативка Србиjе савладала jе у трећем мечу. Ипак у полуфиналу Фаиза Фокдар (Француска) нашла jе решење за срску представницу. У дуелу за треће место Надежда Петровић jе савладала одличну Немицу Аника Wurfel и тиме се окитила jош jедним вредним одличjем са међународне спортске сцене. 

Честитке Марици и Надежди на одличном резултату на Европском jуниорском купу у Лаjбницу 

 

 

Tagovi

Komentari (0)