Џудо: АЊА И ИЗ ЛАJБНИЦА СА МЕДАЉОМ

Ања Обрадовић (до 63 кг)  наставља са одличним резултатима на међунарођоj спортскоj сцени. После Каунаса где се окитила бронзом, Ања jе и на Европском купу за jуниоре у Лаjбницу освоjила треће место. 

 

anja_obradović.png

-Изузетно смо задовољни jер jе Ања остварила стопостотан учинак. После Каунаса и на другом такмичењу за jуниоре, освоjила jе медаљу што значи да jе на сваком турниру  била успешна- рекао jе Немања Николић, тренер Ање Обрадовић.  


Ања Николић jе на Европском jуниорском купу  имала шест мечева. Бразилку Бруну Березу решила jе ипоном у првом колу. У другом jе савладала jе и одличну Холанђанку Нађу Крачен. У трећем Хрватица Катарину Кристо, налази решење за Обрадовићеву што jоj оставља могућност да се такмичи даље у репасажу.  У првом мечу репасажа, Ања jе била боља од Аустриjанке Пие Крафт а затим и од Украjинке Анастасиjе Антипине. У мечу за бронзу Ања jе била боља од Хрватице Ларе Цвjетко коjу jе победила на wazari.  


-Треба имати у виду да jе Ања jутрос имала и температуру и тако буквално на пола снаге успела jе да дође до медаље. После такмичења остаће на кампу а затим нас очекуjе Првенство Србиjе за jуниоре и наставак међународног програма. Жеља нам jе да и ове сезоне освоjимо и европску и светску jуниорску медаљу рекао jе Немана Николић. 

 

 

Tagovi

Komentari (0)