Џудо: АЊА ОБРАДОВИЋ БРОНЗАНА У КАУНАСУ

Српске џудисткиње доносе лепе вести. У петак, то jе била наша Милица Николић са медаљом са Гран слема у Бакуу, док нас jе данас обрадовала млада Ања Обрадовић, бронзом освоjеном на Европском jуниорском купу у Каунасу. 

 

 Screen Shot 2019-05-12 at 12.29.10 PM.png

 

Ања ( до 63 кг) jе у првом мечу победила Литванку Ливета Субинаите. У другом, Туркиња Минел Акдениз налази решење и на wазари успева да победи српску шампонку. После дуела са Акдениз, Ању ниjе знала за пораз. Редом су падале прво Немица Деwи Деврис а затим и Норвежанка Мари Росег, коjу jе победила максималним резултатом. У одлучуjућем мечу за бронзано одличjе, Ања jе била у потпуности на висини задатка и ипоном решава Холанђанку Роме ден Хартог. Овом победом Обрадовићева jе додала jош jедну вредну медаљу у богату ризницу. 

-Ово jе први jуниорски турнир ове године за Ању. Такође jе и прва провера у jуниорскоj конкуренциjи. Задовољни смо, пет мечева, четири победе. Могу да кажем да сам задовољан како jе прошло и како се Ања данас борила. Настављамо даље по плану и програму. Следећи куп jе у Лаjбницу где очекуjем такође добар резултат -рекао jе Немања Николић, тренер Ање Обрадовић. 

 

Tagovi

Komentari (0)