Џудо: Андреа шампионка Европе

thumb.php.png 

 

Млада Андреа Стоjадинов само што jе  прославила светску jуниорску бронзу освоjену на Бахамима опет jе обрадовала српску спортску jавност. На Европском првенству за млађе сениоре ( у23)  у Ђеру у Мађарскоj освоjила jе златно одличjе.

maxresdefault.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У конкуренциjи до 48 килограма показала jе да jоj нема равне. Низала jе победу за победом. У првом мечу савладала jе Туркињу Тугче Бедер ( ипон). Белгиjанку Елен Саленс победила jе са 10: 0 у другом колу. Рускину Елизавету Степанову у полуфиналу савладала jе максималним резултатом. У великом финалу пада jош jедна Рускиња, Дариjа Пашкалева а српска репрезентативка Андреа Стоjадинов сасвим заслужено успела се на наjвиши степеник победничког постоља.

 

 

andrea_stojadinov.jpg

 

-Пресрећна сам jер jе ко не би био задовољан шампионском титулом. Као и увек на прави начин сам бранила боjе Србиjе и пресрећна сам jер и овог пута доносим лепе вести свим љубитељима џудоа у Србиjи истакла jе Андреа Стоjадинов. -Желим да се захвалим свима а пре свега  Ивану Тодорову председнику Џудо савеза Србиjе као и моjоj Црвеноj Звезди и породици на несебичноj подршци

Tagovi

Komentari (0)