Џудо: ОРЛИЋИ ОДЛИЧНИ НА ЕВРОПСКОМ КУПУ У БЕРЛИНУ

Више од 600 кадета овог викенда учествовало jе на Европском купу у Берлину. Орлићи су и овога пута били на висини задатка и из Немачке носе jедну сребрну медаљу, Александра Раjчића.  На корак до одличjа били су Матеjа Стошић и Милан Радуљ, док су пласман на седмо односно девето место остварили Иван Леђански и Дуња Мирков. 

 Screen Shot 2019-04-29 at 8.02.29 PM.png

 

-Турнир jе био изузетно jак. Комплетна репрезентациjа Русиjе и Бразила, била jе у Берлину. Наши  клинци су показали поново квалитет на можда и наjjачем турниру у Европи ове године- рекао jе Давид Радуловић, тренер кадетске репрезентациjе Џудо савеза Србиjе. 

Изузетно напоран распоред такмичења за кадете међутим нема много утицаjа на Орлиће. Као и на свим такмичењима до сада, млади репрезентативци Србиjе показали су квалитет и жељу за доказивањем.

-Борбеност, самопоуздање, истраjност, као и леп атрактиван добар џудо наjбољи су опис онога што су наши млади такмичари показали у Берлину.  У свим мечевима показали су борбеност и  велику жељу за победом.Наравно има jош доста да се ради али сам jако задовољан са свим што су приказали. Да смо имали мало више среће била би jош нека медаља. Сада нас очекуjе ново такмичење у Клужу, где ће бити већи броj наших такмичара и где ће по плану бити и последње тест такмичење пред Европско првенство. Jош jедном желим да се захвалим читавом тиму Џудо савеза Србиjе на одличним условима коjе имамо за рад и тренирање- истакао jе Давид Радуловић.  

 

Tagovi

Komentari (0)

Повезане вести