„ДРУГИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ ЈАША ТОМИЋ 2018“

Са посебним задовољством најављујемо „ДРУГИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ ЈАША ТОМИЋ 2018“ који ће се одржати 30. септембра у Јаши Томић  - Општина Сечањ.

plakat.png

 

Ово је јединствена прилика да се пољопривредни сектор окупи на једном месту и промовише своје производе и услуге са циљем  унапређења руралне средине кроз повезивање пољопривредника и пољопривредних производа,какоби се успоставили пословни контакти, који би могли резултирати склапањем пословне сарадње, добијањем идеја, информација и савета за постизање бољег квалитета производње. А са друге стране презентовање новина и савремених токова из области пољопривреде.

Иако је тренд смањења броја становника у руралним срединама константан, потенцијали за развој пољопривреде и уопштено потенцијали за рурални развој остају на високом нивоу. Да би руралне средине оживеле и задржале или привукле већи број становника, потребно је улагати у њихов развој.

Одржавањем оваквог једног догађаја који је изузетно важан како за нашу општину тако и за цео средњи Банат, желимо да постојећим и будућим пољопривредницима, њиховим удружењима и задругама, као и прерађивачима пружимо  могућност информисања и добијања саветодавних услуга у вези бизнис планирања, едукацију, повезивање, промоцију потенцијала, брендова и услуга.

 

Мото сајма је  ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА ДА ПРАВЕ ВРЕДНОСТИ БУДУ НА ЦЕНИ.

Наступ наовом сајму за излагаче ће бити без котизације, а у прилогу достављамо званичну позивницу и формулар за пријаву са основним информацијама о условима учешћа.

Пријаве у току!

Информације:e-mail: toosecanj@gmail.com, poljosajamjt@gmail.com
Tel: 060 /3 036 617, 064/3 742 043
Oпштина Сечањ
Tel: 023/3 841-111

Tagovi

Komentari (0)