Други филхармониjски афтерпарти - Late Night Classic

 Light night classic 1500x1500. 25.1.jpg

 

На другом “Late Night Classic” афтерпартиjу Београдске филхармониjе, виолинисткиња Jелена Димитриjевић ће се опробати у улози ди-џеjа, у петак 25. jануара у клубу “Таман” (од 23 часа).Након филхармониjског концерта на Коларцу, директно са пулта првих виолина, музичарка ће под именом Ђ Jелкиња стати за ди-џеj пулт и пуштати класичну музику у срцу Савамале.

DJ Tasovac i filharmonicari.jpg

 

На првом “Late Night Classic” догађаjу, директор Иван Тасовац се опробао у улози ди-џеjа и пуштао своj избор класичне музике на jедноj од централних локациjа београдског ноћног живота. Гласно се слушао Кас Валкира, Империjални марш, Игра сабљи, Тако jе говорио Заратустра, Севиљски берберин, Болеро, а DJ Jелкиња ће своjом селекциjом класичних мелодиjа, клаберима приредити одличан провод пун ђускања.

provod uz klasicnu muziku Late Night Classic.jpg

 

Афтерпарти ће бити организован након концерта  чувеног Андреаса Отензамера, суперстара на кларинету коjи jе и сам учествовао на сличним догађаjима популарисања класичне музике у берлинским техно клубовима.  А Београдска филхармониjа у сарадњи са клубом “Таман”, на своj начин класичну музику прошируjе на клупску сцену и доказуjе да се уз класичну музику може плесати и провести као у диско клубу.

 

 

Tagovi

Komentari (0)