Др Фаучи, др Беркс, Бил Гејтс и Свјетска Здравствена Организација – COVID-19, крај игре

 1_1_ognjen.png

 Припремио: Огњен Војводић

 

 

  • Кључне ствари су да постоје два догађаја која су у току. Имате политички аспект о којем сам причао у мом твиту. Мислим да је твит заиста приказао та три аспекта. Ово цијело ширење страха има суштински циљ да сузбије гласове неслагања, други дио је рушење економије, а трећи да се наметну обавезни љекови.
  • Кинеска комунистичка партија у кинеском Центру за контролу и превенцију болести је финансирана од стране Националног института за здравље САД, који је чак прије две или три године уплатио 14 милиона долара кинеском CDC-у.
  • Тако да овај читав дискурс није оно о чему причају компаније, није ни оно што говори Oдјељење за храну и љекове (FDA), није ни оно што о чему говори Свјетска здравствена организација, нити оно о чему говори Центар за контролу и превенцију болести. Заправо, имате Гејтса, имате Цукерберга и Глобалну иницијативу Клинтонових који се сви баве вакцинама, вакцинама, вакцинама.

 

др-696x397-min.png

* Добродошли назад на Next News Network. Ја сам Гари Фрeнчи. Прије него што почнемо, притисните црвени «Subscribe» (претплати се) тастер доље испод видеа, за још епохалних интервјуа попут овога чији сте свједок. Желим да затим притиснете дугме «Share» (подијели) да бисте могли да учествујете у виралном плимном таласу и помогнете буђењу Америке.

Сада морам да подсјетим наше гледаоце да овдје приказане информације нису намењене за дијагностиковање, лијечење или спречавање било које болести и нису прошле провјеру од стране Oдјељења за храну и љкове (FDA), зато се обратите свом љекару прије него што започнете било који медицински режим. Последњи пут када је др Шива Ајадурај био наш гост, открио је све оно што дубока држава покушава да сакрије о коронавирусу. Тај интервју је био «мега виралан».  Ако не знате, др Шива је специјалиста за проналажење решења приступом инжењеринга биолошких система или, једноставно речено, оно што он ради јесте да елиминише потребу за тестирањем (љекова) на животињама, реплицирајући те исте процесе на рачунару.

Последњих седмица и мјесеци др Шива је фокусиран на науку, као и на лажну науку и саопштења Свјетске здравствене организације уз подршку др Фаучија и др Беркс, који, сада то видимо, имају везе са «дубоком државом», фондацијом Клинтонових, као и са Гејтсовом фондацијом, тако да се сада јасно види да су они преувеличавали пројектоване бројеве који се односе на пандемију, а који су се константно смањивали. Оригинални бројеви, свесно промовисани од стране корпорацијски подржаваних медија, довели су до панике која је изазвала катастрофалан глобални економски колапс.

Драго нам је што је др Шива поново ту, ажуриран информацијама из својих најновијих истраживања и о стварном плану који се намеће преко дубоке државе, који он назива «највећом преваром у Америци која има за циљ манипулисање економијом, сузбијање противника и наметање обавезних љекова».

Др Шива, добродошли у емисију. Хајдемо директно на тему. Дајте нам најновије информације од тренутка кад смо последњи пут разговарали и испричајте нашим гледаоцима која су Ваша најновија сазнања.

– Наравно. Драго ми је што сам овдје, Гари. Мислим да постоје два закључка. Оно што се дешава је да се питање здравља и науке укрстило са политиком. То је фасцинантан свијет, и осјећам се искрено веома почашћеним што могу да подијелим знање које сам, срећом, могао да стекнем школовањем овдје у Сједињеним Државама и одрастањем у Џерсију итд., о чему сам и раније причао. Али кључне ствари су да постоје два догађаја која су у току. Имате политички аспект о којем сам причао у мом твиту. Мислим да је твит заиста изнио та три аспекта. Ово цијело ширење страха има суштински циљ да сузбије гласове неслагања, други дио је рушење економије, а трећи дио је да се наметну обавезни љекови.

И ја и даље стојим на томе и оно што смо видјели након објаве тог твита, је у суштини… Знате, сви откривају своје карте, то је оно што се заиста догађа. Хајде да говоримо о Фаучију. Од када смо разговарали покренули смо кампању за отпуштање Фаучија, и искрено вјерујем да против тог лица треба подићи оптужницу и треба га отпустити, и треба да буде oптужен за многа кривична дјела јер је он у суштини био идејни творац те организације током дугог низа година, у вријеме многих предсједника, који је промовисао лажну науку да је имуни систем тако слаб, и да се увек неки вирус окарактерише као узрок уништења имуног система. Он је то урадио са ХИВ-ом и АИДС-ом. Дакле, ово је вјероватно други или трећи пут да да ради сличну ствар. Овдје је циљ да се код свих изазове страх уз помоћ лажног научног приступа као да је имуни систем нападнут вирусом. Дакле, једна од ствари коју смо урадили јесте да смо позвали да се он отпусти и оптужи, и мислим да је близу 40 000 људи за неколико дана потписало ову петицију.

Рекао бих да сада вјероватно имамо близу 2 000 љекара, Гари,  широм свијета, јер и сами љекари препознају да су жртве медицинског образовног система који је у власти великих фармацеутских компанија. Има много љекара… знам неке од мојих сродника који су у области медицине и који имају племенити разлог због кога се тиме баве, али је реалност да читав медицински образовни процес није усмјерен на подучавање како да се људи правилно лијече, то није процес који учи љекара да посматра тијело као систем, нити га учи како да користи храну… Као што знате Хипократ је рекао да је храна лијек – тако да је све то бачено у страну, и након што изађу из медицинске школе, већина њих, нажалост постају аутомати. Не говорим о хирурзима и анестезиолозима, они су попут водоинсталатера и електричара, они заправо морају да уђу тамо и да ријеше проблем, али у основи типичан љекар се понаша као аутомат: ако је ово уради ово, ако је оно уради оно, и они су добро плаћени тако да ако то не ураде они су одговорни. И одбор их има у шаци и контролише их.

Скоро да можете рећи да су то аутомати, и са једне стране гледано, вјероватно ће их бити лако замијенити. Постоји све већи број љекара који то препознају. Ако погледате некога као што је је Фаучи, вјерујем да је он у Савјету руководилаца Гејтс фондације, он воли Клинтонове и његова веза преко Националног института за здравље (NIH) и Центра за контролу и превенцију болести (CDC) и Свјетске здравствене организације (WHO) чини троугао. Узгред, Кинеска комунистичка партија у кинеском Центру за контролу и превенцију болести је финансирана од стране Националног института за здравље САД, који је чак прије две или три године уплатио 14 милиона долара кинеском CDC-у.

Дакле, цијела завјера овдје није повезана са здрављем, нити са разумевањем начина како да ојачамо имуни систем, као што је приказано у многим видео снимцима. Имуни систем је веома фундаменталан систем. То је наш оперативни систем. Изнад њега је велики број покренутих «апликација». Ако је ваш оперативни систем нефункционалан, све друго се распада и добијате оно што називамо болешћу, али у основи имунолошки систем је кључ нашег здравља и благостања.

Тако да овај читав дискурс није оно о чему причају компаније, није ни оно што говори Oдјељење за храну и љекове (FDA), није ни оно што о чему говори Свјетска здравствена организација, нити оно о чему говори Центар за контролу и превенцију болести. Заправо, имате Гејтса, имате Цукерберга и Глобалну иницијативу Клинтонових који се сви баве вакцинама, вакцинама, вакцинама.

Тако да је њихова шанса – о томе смо раније говорили и позната вам је путања коју сам раније описивао… Читава сврха овога је да се сви уплаше, па кад дође следећа година или чак септембар, октобар ове године када почиње сезона грипа, да људи слијепо кажу –  да, да, чипуј ме, да, ја ћу прихватити вакциналну картицу; да, мораћу да се вакцинишем прије него што добијем возачку дозволу; вољан сам да покажем моју малу вакциналну картицу прије него што уђем у теретану. То је тотална контрола.

* И то о чему говорите је управо оно што је Бил Гејтс недавно приказао у ТЕД разговорима (TED Conferences LLC је америчка медијска организација која објављује разговоре са стручњацима из области технологије, забаве и дизајна, прим. прев.), где је говорио о дигиталном сертификату, а оно што је чудно је да су људи из ТЕД-а изменили критичну реченицу којом је то признао. Шта мислите о биометријском или том сертификату?

– Познајем момка који води ТЕД разговоре. У ТЕД разговорима никада неће гостовати неко попут мене. ТЕД разговори су једно вријеме показивали мало више интересовања за овакве људе, али сада су веома организовани, врло добро конструисани како би се добио одређени одговор. Када неко учествује у ТЕД разговорима, они пазе да гост прати одређени план тако да они у основи могу да узму било кога, пропусте га кроз ТЕД производну машину, и од њега ћете добити ТЕД разговор, али у основи ако погледате Била Гејтса, он пре свијега није обучен за биолошки инжењеринг. Ако погледате историју његових проналазака, он није створио DOS, он га је у ствари купио од некога, а онда га је продао. Он је увијек био помало забринут да никад није имао добре односе са јавношћу (PR). Оно што је учинио током последњих 20 година јесте да је покушао да измијени слику о себи и покаже се као спасилаоц, нови мисионар који иде и помаже црнцима у Африци, Индији итд.

То је начин како је он себе позиционирао.  Али суштина Гејтсове фондације, Цукербергове фондације и Глобалне иницијативе Клинтонових, оно што они у основи чине – узимају огромне количине јавних ресурса за које, узгред речено, треба да се плате порези. Затим  у суштини, правним средствима“ избегавајући порезе стварају ове породичне фондације, а затим користе невероватан пи-ар“ да би свима рекли колико су они сјајни и да сви треба да  донирају свој новац тим фондацијама. Оно што они стварно граде, Гари, је њихова властита владаТо је њихова влада коју води 0,0001 посто људи који су тамо уложили свој новац. Они су избјегли порезе, а онда ће нам говорити шта је добро за нас.

Они ће одређивати политику кроз ове организације невладиног типа  – то је оно у шта су Гејтс, Цукерберг и Клинтонови укључени. Фаучи је директно са њима повезан.  И онда имате и Светску здравствену организацију и CDC (Центaр за контролу и превенцију болести).  Aко погледате мали график коју смо поставилиФаучи је у центру и очигледно је да велике фармацеутске компаније чине велики дио те слике. Цио циљ је да се консолидује моћ и оно што смо на несрећу видјели током последња три мјесеца је вјежба, психолошка вјежба да виде колико могу да манипулишу људима, да виде колика је њихова моћ. То је оно што се у суштини догађа.

* Предсједник Трамп је ове недјеље рекао… Говорио је о томе да када повучете ову велику глобалистичку шему, што се догађаИ Ви говорите о овим различитим организацијама и фондацијама – свима који су окупљени да би створили ову врсту владе у сјенци… Говоримо такође и о Свјетској здравственој организацији. Предсједник је ове седнице рекао да је прекинуо или да намјерава да прекине финансирање Свјетске здравствене организације наводећи да – када они за сваки његов потез кажу да је погрешан, онда – каже – то није добро. Дакле, предсједник на то обраћа пажњу, јер Свјетска здравствена организација оно што се овдје дешава назива погрешним потезима. Шта мислите о томе?

– Погледајте, Свјетска здравствена организација… Ако посматрате ову организацију, једна од великих организација која блиско сарађује са њима јесте Међународна федерација удружења произвођача  фармацеутских производа, не знам тачан акроним тог удружења. На челу извршног одборате организације су Ели Лили, Шиноги, који је предтавник једне од великих јапанских фармацеутских компанија и Рош. Рошове акције су недавно скочиле због њихове најаве да ће произвести вакцину. Као што смо говорили прошлог пута, у основи се ради о утопији везано за циљеве одрживог развоја. Они су прије око три године промовисали ову утопију да ћемо живјети у чудесном свијету у коме неће бити разлике у дохотку, неће бити сиромаштва итд. А начин на који стижемо до те утопије је вакцинисање свих – „Нико неће бити остављен“ је наслов је на насловној страни Имунизациoног плана 2030 (Immunization Agenda 2030 прим. прев.), тако да је циљ… И, узгред, ово је класична фармација – ви промовишете велики проблем, постоји страх да ће сви умријети од заразне болести, а онда промовишете његово рјешење – а то је да достигнемо ову утопију. А начин како да до ње дођемо, тј. до тих 17 циљева одрживог развоја, јесте – вакцинисањем свих. Дакле, тако то изгледа осликано црно-бијелом бојом, или у боји, у коме год облику желите да то прочитате. А институтције које стоје иза тога су: Свјетска здравствена организација, Центар за контролу и превенцију болести, велике фармацеутске компаније, Гејтс, Цукерберг и Глобална иницијатива Клинтонових – и у суштини Фаучи је њихов фронтмен.

 Picture1-min.jpg

Дакле, од нашег последњег разговора, ми смо ударили на њих, позвали смо да се отпусти Фаучи и 30 – 40 хиљада људи је ту петицију до сада потисало, што заиста показује – а то је глобално – да људи нису глупи. Успут, Гари, истовремено је Фаучи, тј. његови обожаваоци су покренули петицију да у магазину Пипл (People) он буде проглашен за најсексипилнијег живог мушкарца (О, мој Боже!). И за десет дана је имао само око десет хиљада гласова. А за два дана је четрдесет хиљада људи потписало ову петицију. Људи нису глупи. Мислим да су људи то желели. Инстинкт им каже да нешто није у реду и мислим да видео снимци које делимо дају људима техничку базу да разумију – зашто. Једна од тих техничких основа јесте објашњење шта је имуни систем.

Од нашег последњег разговора поставили смо неколико детаљнијих видео записа о томе како имуни систем функционише, али посебно, користећи цитосол, почели смо да објашњавамо оно што називамо механизмима деловања, како бисмо људима пружили неко знање о томе како ти механизми раде. На пример, направили смо веома моћан едукативни тренинг о томе како витамин D дјелује. Пре него што пређем на то, постоји једна ствар која треба да се разумије, а то је је да је у овом цијелом дискурсу на највишим нивоима свих главних медија, па био то Такер Карлсон (Fox News, прим. прев) или било ко други – узгред, Такер у суштини следи оно што ми говоримо. Откад смо урадили наше видео записе он каже да је против Фаучија, али он је у суштини опортуниста меjинстрим медијима. Они само желе што више гледалаца. Они то виде овако: „О, Шива има пуно прегледа, хајде то да пратимо“ – јер не желе да изгубе своју Трампову публику.

Међутим не ради се ни о чему искреном, већ реалност коју гледамо је да нико од њих никада неће говорити о снази витамина D или витамина А или витамина C, и тешко да ће икада говорити о имуном здрављу, како да ојачате имуни систем, јер то суштинско разумевање које је права наука јесте – да ми живимо у мору микроба. Мислим да у мом тијелу постоји 30 билиона микроба, то јест 30 билиона вируса и око 60 билиона бактерија међу мојих само 6 билиона ћелија. Ја сам фарма клица, и око мене је фарма клица, али ја не умирем, ви не умирете, већина људи не умире. Људи који умиру су они који имају значајно угрожен имуни систем. То се дешава природно како људи старе и постоје ствари које они могу учинити да појачају свој имуни систем. Затим, то се дешава онима који не воде рачуна о свом здрављу, догађа се и онима који су претходно имали услове, о чему смо разговарали.

У писму које сам написао предсједнику јасно сам изложио о четири различите групе људи: људи који имају COVID-19, људи који су имуносупресивни, људи који су на интензивној њези и здрави људи и предложио сам како треба на персонализован начин подржати људе витамином D, витамином А, витамином C и јодом – и добићете економију кoja се враћа на посао, нема разлога за овај карантин, а ово „поравнање криве“ и социјално дистанцирање је једини начин да се то ријеши. Међутим, Фаучи и мејнстрим медији промовишу овај наратив – сјећам се њихових бројева, прво је било да су милиони људи умирали, онда су прешли на стотине хиљада.

 89557733_3319635398064094_5452825156843995136_n-1-min.jpg

* Хтјео бих да то поменем јер се сваког дана, у односу на почетак пандемије, бројеви драматично смањују. Да ли је то зато што су њихове пројекције биле лоше или зато што су њихове стратегије лечења биле ефикасне?

– Не бих се сложио. Много људи гледа наше видео записе, милиони људи вероватно узимају витамин D итд. Aко стварно желите да разумете… Али штавише, мислим да је стварност… Ако посматрате то шире, овде се дешава неколико ствари. Прије свега, постоји огромна пропагандна кампања. Циљ ће се видјети у јуну. Рећи ће – хајде да дамо Фаучију Нобелову награду за медицину или Бригсову награду, како се већ зове. Они су ти који су убедили председника око социјалног дистанцирања, они се залажу за карантин, а ми поравнавамо криву, ми смо побиједили. И, успут, ту су вакцине. То је пропагандни модел на коме они раде. Реалност је да ће за пар мјесеци сунце сијати прилично снажно, витамин D – то је стварност, али то ће бити гурнутo под тепих. Реалност je да наши бројеви нису имали смисла и да они монтирају податке. Како они монтирају податке? Oни раде двије ствари – прије свега узимају…

Светска здравствена организација је организација која креира оно што се назива дијагностички код, а у САД-у АМА (American Medical Association – Aмеричко медицинско удружење, прим. прев) креира оно што се зове процедурални код. Дакле, ако уђете у љекарску ординацију и они вас прегледају, дијагностички кодови долазе од Свјетске здравствене организације – тј. шифра који говори шта је ваша дијагноза. Оно што је СЗО препоручила јесте да имамо два кода – један код би био да вам је заправо дијагностикован COVID, рецимо, добили сте тест на антитијела или сте радили PCR тест који, успут, има пуно лажнo позитивних вредности – и ви сигурно имате COVID.

Други код би био врло „лепршав“ код у смислу: нешто се чини и изгледа као COVID, уочавамо кратак дах или кашаљ, или шта год друго. Дакле ова два кода… У писму које је неко из болнице подијелиo са мном, високи функционер у болници, педијатар… Центар за контролу и превенцију болести (CDC) је послао писмо пре отприлике неколико недјеља управницима болница широм земље поручујући им да намерно споје ова два кода. Дајем вам пример једне пријатељице чији је муж пушач већ 20, 30 година и увек када год дође сезона грипа – то је старији господин у својим касним седамдесетим – он је ишао у болницу са упалом плућа и интубирао се итд. Овог пута десила се иста ствар и погодите шта се десило… Било шта да се догоди, Гари, даће му COVID-19 етикету и нико се неће сетити чињенице да је он пушач, да је лошег здравља итд. То ће све бити заборављено. И болнички администратори ће подстицати да све што личи или мирише на тај симптом (тј. према другом коду) да га ставе у први код. У ствари, један број мојих пријатеља су љекари… Чак и након што неко умре, од љекара се тражи да кажу да ли је неко имао симптоме сличне COVID-19 чак иако се тест још није вратио, за шта је понекад потребно 14 дана. Они стављају COVID-19 у дијагностичке системе.

* Дозволите ми да Вас питам – да ли је то зато што су имали тако високе пројектоване бројеве: сто, двеста хиљада умрлих и толико много заражених људи, да упадају у сваку медицинску дијагнозу нечије смрти, где затим примењују COVID-19, тако да они не могу да надувају ове бројеве. Кад се сви будемо вратили у нормалан живот и осврнули се, да ли ћемо рећи: „Чекај мало, погледајте те бројеве. Да, били смо у праву.“ Али они их надувавају. Вjерујете ли да је то истина?

– Да они то раде. Ако користите ове кодове и ако људима не дајете дефинитивну метрику, онда је то одлична прилика да манипулишете тим бројевима. И морате да схватите да постоји читав подстицајни процес у болницама. Администратори болница управљају тим организацијама и они морају да донесу зараду. Тако се они мере. Сетите се да постоје организације добављача и да постоје менаџери за добит од љекова који управљају свим ланцима снабдијевања у тим болницама, који су посредници, тако да постоје подстицаји за обиљежавање одређених протокола, одређених дијагноза, и већина тога што се догађа је толико нетранспарентно да многи од нас чак немају приступ томе. Али оно што покушавам рећи, Гари, јесте да постоји подстицај за болничке администраторе да поставе ствари као COVID-19.

Успут, једна од ствари коју људи треба да разумију јесте… Сјетите се да смо још увијек у сезони грипа. Десетине хиљада људи умиру од грипа. Погодите – број обољелих од грипа пада, занимљиво и сразмерно, тако да оно што бих могао да тврдим – јер треба тек да обавимо истрагу – ми „крчмимо“ те бројеве да бисмо појачали бројеве који се односе на COVID19.

* Дакле, оно што кажете јесте да они заправо узимају друге дијагнозе, тако да ако сте имали грип сада се број оболелих од грипа смањује, јер сви прелазе на COVID19 бројеве?

– Да. (То је нестварно!) Зато што постоје два кода која су направили, направили су лепршаву верзију кода и праву верзију кода. Даћу вам пример у Италији, знате да 38 – 40 % оболелих људи чине људи старији од 65 година. Младић долази с болом у грудима – и COVID19! Тако да је то једна од битних ствари које морамо да схватимо – да се подаци монтирају јер им треба наратив за велику игру која се припрема за 6 или 9 мјесеци. Морамо имати обавезне вакцине а фармација нуди сва рјешења.

Волио бих да говорим о неким од тих категорија и да заиста упознам људе са реалношћу – да те људе није брига за животе људи. Зато, хајде да говоримо о критично болесним људима. Јуче сам снимио видео и подијелио са вама како алвеоле раде. Подсјетимо се да постоје четири групе – неко за кога су одлучили да има COVID 19 на основу теста на антитијела или PCR теста, и то је једна група. Постоји друга група имунокомпромитованих, али постоји још важнија група оних који су управо сада у болницама. То су људи који су критично болесни, и ако сте видјели извјештај америчких вијести који је изашао јуче, рекли су да ће већина људи на вентилаторима умријети (што значи да ће 95% умрети). Зашто? Реалност је – да се вратимо на фундаменталну науку о којој Гејтсова фондација не говори, о којој Фаучи не говори, и о којој фармацеутске ајкуле које пливају око Трампа не говоре. Причамо о врло једноставној физици.

Дакле, ови људи који су критично болесни, како су дошли дотле? Први принцип је – да су угрожавали имуни систем, 99% времена. Нешто се догодило с њиховим имунолошким системом и погодите шта се дешава? Ако се сјећате – ако не раде свих шест цилиндара или осам цилиндара имунолошког система, онда један цилиндар пренаглашено реагује, што је олуја цитокина. Ваши макрофаги не раде свој посао, ваше Т-ћелије не раде свој посао. Они су компромитовани, тако да имате „tnf alpha il-1 beta“ – само да бих био што јаснији, ово су цитокини, то је друга артиљерија или друга машина која пренаглашено реагује и почиње да напада ткиво ваших плућа. Надам се да је то јасно, тако се одвија прекомерна реакција, што се назива олуја цитокина. Ако узмете мјехурић алвеоле, један мали прелијепи балон у плућима гдје улази ваздух, кисеоник… Ваши капилари размјењују тај кисеоник за CO2 и онда свежа крв уђе у ваше тијело. То је та размјена гасова која се догађа у тој алвеоли.

Погодите шта се дешава када имате цитокинску олују – мали алвеолус почне да се пуни едемима, тј. течношћу. Ако ставите људе на вентилатор – само размислите о томе да имате овдје мали балон напуњен до пола водом и ако користимо основну физику, ако се људи сјећају да постоји закон који се зове Бојлов закон да је притисак обрнуто пропорционалан запремини – дакле, ако смањите запремину притисак се повећава. Узмете људе и ставите их на ове вентилаторе са високим притиском. Кад им је тијло већ прошло кроз својеврсну цитокинску олују и пуни се течношћу, и шта ти радиш – постављаш ту још већи притисак! У суштини, оно што се догађа јесте да тиме погоршавате олују цитокина, наносите више штете, буквално уништавате „групе гвожђа“. Знате, свако црвено крвно зрнце садржи хемоглобинску групу, хемоглобин је везан за гвожђе, које оксидује и ствара даље оно што се назива оксидативни стрес. Направи ћу видео у коме ћу више говорити о томе, али у основи ови вентилатори убијају људе, посебно критично болесне, али то је новчано гледано огромна економска прилика за администраторе болница. Гари, сваки вентилатор који добију је новац. Створили су велику потражњу, веће цијене.

Рјешење је једноставно – витамин Це и то интравенски витамин Це. И оно о чему причам, није чак ни медицински савјет. Требало би само да погледате литературу. Стотине радова, стотине систематских прегледа, чак и ЈАМА (Journal of the American Medical Association – Часопис америчког медицинског удружења) који је заиста часопис са рецензијом великих фармацеутских компанија, чак и они конзервативно признају да када добијете интравенски витамин Це морате га давати у великим дозама да би имао терапијски ефекат, чак и на најнижим нивоима петнаест до тридесет милиграма на сваких шест сати, тј. грама на сваких шест сати. У свом писму председнику рекао сам да би требало да дајемо око сто грама да бисмо имали тај терапеутски ефекат током 24 сата. Невјероватно је оно што витамин Ц ради.Витамин Це заиста има три својства, он је моћно противупално средство, моћан антиоксиданс,јер се, знате, у овој несрећној цитокинској олуји ствара пуно оксидативних врста, и знате шта витамин Це чини – једе их све, док он такође модулира имуни систем и има невјероватну моћ да модулира хемијске процесе на ћелијском нивоу, тако да спречава олују цитокина и уклања реактивне врсте кисеоника које оксидирају систем и, штавише дјелује антивирусно. У суштини он зауставља репликацију РНА и транспортује вирус напоље. Па зашто ово не радимо то је право питање и сви који слушају ову емисију би требало да размишљају о чему се ради у овој земљи, ово је медицински…

 EV1CKzQU8AA4yQf.jpg

* Ово нас враћа назад до Гејтс фондације, до наметања вакцина.

– Да, зато што они не желе да људи буду излијечени. Све мора бити В као вакцина, а не В као витамини. Они желе да све буде В као вакцине јер је главни циљ обавезна вакцинација. Зашто је то тако важно? Прочитао сам књигу која се тамо налази и зове се будућност е- поште. Знате да сам створио прве системе за е-пошту када сам био дијете, о чему сам говорио, а много година касније такође сам створио технологију за анализу е-поште и усмјеравање да бих ријешио питање управљања е-поштом. Многе највеће корпорације на свету користе моју технологију да би посматрале шта људи кажу, да би их разумјели и да би им продавали робу. Али једна од ствари које сам научио јесте да се технологије попут ове могу користити за посматрање и контролу. Са компанијама попут Амазона, са 200 милиона камера које Кина има тамо, они кажу – желимо да искористимо 5G да ово стање постане потпуно под надзором. Имамо могућност да сакупимо много података, који су у ствари опажања (опсервације). На пример: овдје су противници, тамо су проблематични људи, овде су људи који стоје у реду…

И онда имате могућност тако да сад кад знате које су циљне групе, што је посао аркетинга… Нпр: то су старије особе, то су млађе жене, продајем им ову торбицу, таква врста торбице… Таква иста технологија се може користити за контролисање људи. Већи циљ је овдје створити велику фабрику аутомата и мислим да елите мисле овако – Да ли да замијеним људе роботима заснованим на силицијуму јер се њима лако управља исправним програмом и да тако елиминишем велике дјелове становништва? Или су вјероватно израчунали да су роботи засновани на силицијуму јако скупи, зашто онда не би узели бића заснована на угљенику и аутоматизовали их. Видите ли о чему говорим? Jедан од важних начина да их контролишете јесте да морате контролисати проток крви. Moрате контролисати наше здравље јер је то последња оаза коју имамо. Запамтите, ради се о контроли и надгледању.

Једном када успете то да урадите, са свим невјероватним технологијама које данас постоје, као нпр. способност да направите огромне супер-рачунаре који могу да рачунају, рачунаре на којима се могу покренути контролни системи за манипулацију: оно што видиш то и добијаш, тада имате невјероватну прилику, или држава има невјероватну прилику да направи трилионе, рецимо на следећи начин, и то на нивоу цијеле планете: – Ох, Гари воли да једе хамбургере, хајде да му продамо земичке. Или, многе маркетиншке организације то знају, рецимо ако мушкарац уђе да купои пелене, они увек ставе пиво поред њих, јер момци воле пиво. P&G (Procter & Gamble Company, прим. прев) и друге компаније воле информационе ресурсе – а заиста има много простора за анализу података – они ово знају, тако да је основни циљ стварање монолитног система одозго-надоле, сличног оном у Кини – државни капитализам одозго и другарски капитализам одоздо. Не предузетничке иновације које долазе одоздо, већ консолидовање науке, консолидовање иновација, консолидовање здравства у једну империјалну глобалну државу – то је оно што је основа онога што се тренутно догађа. Овај процес је средство које треба да нас до тога доведе. Због тога не смијете, они не смију, икада разговарати о витаминима…

* Ово су невјероватне ствари и ми стварно желимо да ова информација има најшири досег и то радимо уздајући се у наше гледаоце да поделе ову поруку јер мејнстрим медији дају све од себе да ово прикрију, тако да сви ви који тренутно гледате молимо вас да поделите ову везу на вашим разним платформама друштвених медија, твитујте овај линк стварном Доналду Трмпу, самом председнику, користећи хештегoве #ExploseWHO, #exposeBillGates,
што је веома важно, пре него што кренете, др Фаучи, желимо да подсјетимо наше гледаоце…

– Ја сам др Шива…

* Др Шива, пре него што кренете, желимо да подсјетимо наше гледаоце да сте се кандидовали за сенатско место у Масачусетсу са платформом слободе, здравља и истине, тако да, сви наши гледаоци уколико желите да подржите др Шиву, охрабрујемо вас да одете на веб страницу shiva4senate.com која је на екрану и биће у опису, заједно са свим везама ка осталим друштвеним медијским платформама др Шиве. Пуно вам хвала што сте нам се придружили са обиљем информација и желимо да поново дођете са новим информацијама. Знам да сте врло заузети и увек је задовољство имати вас за госта и радујем се што ћете нам опет дођи.

– Гари, једна ствар, ако могу, ако нам је остао један минут. Једна од најважнијих ствари кад се будемо нашли на гласачком листу – естаблишменти републиканаца и демократа не желе да се ми нађемо на гласачком листу, па сви који ово слушају ако оду на веб страницу shiva4senate.com и сиђу надоле, видеће линк на коме пише – убаци ме на гласачки лист. Због свих ових ствари око COVID вируса, Гари, веома је тешко прикупити потписе, па оно што радимо је – ако знате људе из Масачусетса или сте ви из Масачусетса, кликните на ту везу и ако кликнете на њу, унесите своје име, адресу итд. и ми ћемо вам послати пошту, што је за нас веома скупо, све обрасце и све марке тако да свој потпис можете предати у вашој градској кући. Потребно нам је да то урадимо у наредних 10 дана, тако да сви треба да одемо тамо. Треба нам још 7000 потписа, па је потребно сви да кликну сви твоји пријатељи из Масачусетса да би ти имао некога ко се кандидује за функцију, ко жели да ти освоји истину, слободу и здравље. Потребни су нам обични радни људи.

Гари, презентујући нас људи заправо решавају проблеме, тако да морамо да се нађемо на листићу. Оба естаблишмента се толико плаше, Гари, па начин на који се боримо треба да ме одведе на гласачки листић. Дакле, сви идите тамо и кажите својим пријатељима који су у Масачусетсу да иду тамо одмах, попуните то и послаћемо им поштом… наши волонтери ће им послати образац како би могли лако да потпишу у удобности свог дома, с обзиром на овај карантин, и пошаљу га у њихове градске куће. Ми смо овај поступак учинили врло
једноставним, али они једноставно треба да кликну тамо и попуне образац.

* То је апсолутно дивно, докторе Шива. Хвала Вам пуно што сте ми се придружили. Ми овде на Next News Network, наравно, радујемо се новом сусрету са Вама. Сви ви који нас гледате од куће, притисните линк за дељење, оставите своје коментаре у наставку и направимо овај видео виралним. Видимо се у следећем извјештају за Next News Network. Ја сам Гари Франчи Ви поседујете моћ да утичете на глобалну наратив. Молим вас, поделите овај извјештај и да бисте добили више видио записа попут овог, постаните претплатник кликом на линк испод видеа. Хвала вам што гледате Next News Network.

 

Tagovi

Komentari (0)