Додела Вукове дипломе и награде у Малом Зворнику

За остварене изванредне резултате у учењу, током школске 2019/2020. године, општина Мали Зворник наградила је 19 основаца и средњошколаца.

Opstina-Mali-Zvornik-Vukovci-1.jpg 

Традиционални пријем најбољих ђака, међу којима је овог пута 19 носилаца Вукове дипломе и 6 ученика генерације, уприличен је у сали Скупштине општине Мали Зворник, у среду, 30. септембра.

Дипломе и награде ученицима, као и наставницама и професорима заслужним за успех ђака, на свечаном пријему уручио је заменик председника општине Милош Радојчић.

Радојчић је честитао ученицима, њиховим родитељима и наставницима на оствареном успеху и пожелео да и даље постижу добре резултате у учењу и раду, истичући да је општина Мали Зворник поносна што има такве суграђане.

Kао награда за остварени успех, ученицима су уручене књиге и новчани износи, у вредности од 10.000 и 15.000 динара, а заслужним наставницима и професорима дате су књиге на поклон.

Међу награђеним ученицима ове године је 6 средњошколаца, од којих је један и ученик генерације, док су осталих 13 најбољих ђака ученици основних школа.

Општина је најбоље ђаке наградила књигама и за резултате остварене на републичким такмичењима из различитих предмета.

Пријем за ученике уприличен је уз максимално поштовање и примену прописаних протвивепидемијских мера заштите од Ковида – 19.

Након пријема за ученике и њихове наставнике и професоре уприличен је пригодан коктел.

Љиљана Ристановић

Opstina-Mali-Zvornik-Vukovci-2.jpg 

Tagovi

Komentari (0)