Ђорђевић пред Порторико - Имамо своj начин на коjи ћемо да се припремимо за овакву утакмицу

Са три убедљиве победе и освоjеним првим местом у групи Д, репрезентациjа Србиjе jе из Фошана допутовала у Вухан, место где ће у петак, од 10:30 по српском времену одмерити снаге са Порториком у оквиру друге фазе Светског купа у Кини.
После неочекиване ситуациjе са променама термина за тренинг, “Плави” ће се за сутрашњи меч припремати без уласка у халу, о чему jе на конференциjи за медиjе говорио селеkтор нашег тима, Александар Ђорђевић.

Screen Shot 2019-09-05 at 10.03.16 PM.png
“Захтевне су сатнице. Пробудили смо се у пола седам, доручковали, а онда више од сат и по путовали до аеродрома, одакле смо уз добру организациjу лако прошли до авиона. Ушле су све четири екипе и дошли до Вухана. Око 14.45 смо завршили с ручком, а имали смо промењену сатницу тренинга, дали су нам термину 16.00 и ми смо одмах одлучили да не идемо, jер jе то све jако, jако напорно физички за играче. Одрадили смо лагани тренинг у хотелу, што jе обичаj када имамо утакмицу jедну за другом. Све jе прошло у добром реду, регуларно. Нови град, нови хотел, све остало jе исто. Хале сличне, паркети, кошеви, тако да ће нам бити потребно само мало времена да се адаптирамо на нове услове“, истиче Ђорђевић.

Селектор “Орлова” jе напоменуо да екипа неће тренирати ни у петак уjутру, већ ће на паркет дворане у Вухану изаћи пред утакмицу коjа по локалном времену почиње у 16:30 (10:30 по српском)
“Нећемо имати тренинг у петак, пошто jе термин опет рано уjутру. Мислим да jе боље да се сачува енергиjа. Врло jе мало времена прошло jе између утакмице коjа се касно завршила, до тренинга коjи би био у петак уjутру, тако да ниjе ни то добро у овако захтевном такмичењу. Имамо своj начин на коjи ћемо да се припремимо за овакву утакмицу“.
Наши играчи су своj програм одрадили у хотелу, па ће потпуно свежи дочекати меч с Порториком. 

“Концентрациjа jе добра у тиму. Сви играчи су добро реаговали, одрадили добар тренинг како би вратили тело у тонус. То jе циљ”, поручио jе Ђорђевић.

 

Tagovi

Komentari (0)