Дизниjева фантазиjа уживо за 50 000 људи

Чувену Дизниjеву фантазиjу уживо изводи Београдска филхармониjа заjедно са шефом-диригентом Габриjелом Фелцом на великом концерту на отвореном коjи ће се одржати 23. jуна 2019. године. Први пут у региону, на традиционалном филхармониjском пикнику на Ушћу, публика ће уживати у наjлепшем анимираном спектаклу свих времена уз чувене нумере класичне музике коjе ће оркестар уживо изводити испод великог екрана.

 

 Disney fantasia.png

 

Београдска филхармониjа добила jе право да прикаже и изведе ову сензационалну продукциjу – висококвалитетну проjекциjу високе дефинициjе, коjа представља компилациjу оригиналног филма Волта Дизниjа из 1940. године „Фантазиjа“ и филма „Фантазиjа 2000“, званично никада приказаног на нашим просторима. Тако ће апсолутно све генерациjе имати jединствену прилику да уживаjу у споjу традиционалне и компjутерске анимациjе.

 

Piknik pod zvezdama 2018.JPG

Поред чувених сцена триjумфалног Дизниjевог класика као што су „Чаробњаков ученик“ са Микиjем Маусом или легендарног плеса ноjева, нилских коња, слонова и крокодила, видећемо нове секвенце из обновљеног ремек дела и то премиjерно на филхармониjском концерту.

 Koncert na otvoreno BGF 2017, dirigent Gabrijel Felc.jpg

На првом концерту на отвореном Београдска филхармониjа jе окупила 25 000 људи на музичком пикнику 2017. године, а наредне jе око 40 000 људи уживало у ХД Одисеjи слушаjући класичну музику на ливади уз снимке из свемира.

 

publika na koncertu BGF 2017..jpg

Ове године се очекуjе 50 000 људи из целог региона на анимираном концерту и наjмасовниjем гледању цртаћа на овим просторима.

 

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)