Дирљива верзиjа песме - Цвета трешња

Ален Марковић и Jулиjана Винцан забележили су своjе виђење песме „Цвета трешња“ из домаћег филма „Сабирни центар“. Ово двоjе уметника активни су на музичкоj сцени и можете их често чути уживо у Београду.

Cveta tresnja - Alen i Juli - Foto Ivan Jankovic 5.jpg

Песму су урадили током полициjског часа, инспирисани ситуациjом у коjоj не виђаjу своjе ближње, услед пандемиjе корона вируса. Спот jе сниман недавно у околини Сомбора и у Аленовом родном месту Светозару Милетићу. 

Сама песма осликава жал за родним краjем, док спот, коjи jе снимао Иван Jанковић, додатно прати дирљиве тренутке двоjе младих. Ален jе одсвирао клавиjатуре, гитару и хармонику, док jе Jулиjана певала. Спот jе достигао велику популарност на Фацебоок-у где броjи око 60.000 прегледа, а можете исти погледати и на Youtube-u:

https://www.youtube.com/watch?v=nTGClWNhDNU&ab_channel=JulijanaVincan

 Cveta tresnja - Juli - Foto Maja Acai.jpg

Jулиjана Винцан бави се музиком од малена, а певањем професионално jош од своjе 15. године. Тренутно jе чланица групе Playade, а сарађуjе и на другим музичким проjектима. Новинар по звању, бави се и ПР-ом и дигиталним маркетингом. 

Cveta tresnja - Alen i Juli - Foto Ivan Jankovic 3.jpg

Ален Марковић jе самоуки музичар коjи свира више инструмената, а бави се и певањем. Поред музикалности, познат jе и по свом хумору. Користећи looper, клавиjатуре и гитару, заjедно са Jулиjаном свира чувене домаће и стране, поп и рок песме.

„Сабирни центар“ jе jугословенски филм направљен 1989. године у режиjи Горана Марковића, коjи jе адаптирао сценарио заjедно са Душаном Ковачевићем по његовоj истоименоj књизи. Композитор музике, као и песме „Цвета трешња“ jе Зоран Симjановић.

 

Jулиjана Винцан

 

Tagovi

Komentari (0)